Търси

Пътуващ семинар Пожелай си нещо в Храма на съдбата – Румъния

Начало
17.06.2016 г. от: 08:00 ч.
Край
19.06.2016 г. от: 20:00 ч.
Организатор:Виделей
Беседи, медитации, Свинкса, пещери и други

Пътуващ семинар


Поради големия интерес от предните посещения до Румъния отново организираме поредния пътуващ семинар по местата на силата на древните траки.

Стотици са сведенията за необясними явления, чудодейни изцерения и изпълнени желания в храма на съдбата. Същото се наблюдава и за допуснатите до Сфинкса, извисяващ се високо в планината. Достъпът дотам е с покрит въжен лифт, красиви гледки по пътя, водопади, а пешеходният преход е около 10 мин. Енергията, която се усеща и състоянието при медитация там е уникално!

Ще видим още замъци, прекрасни забележителности и ще се наслаждаваме на беседите от лектори на Виделей. Ще можем да оставим посланията и желанията си, написани на специално и единствено място в Европа с такава енергетика и торсионно поле, което привлича хора от цял свят. На 200 метра има изграден манастир, който е уникално място за разглеждане и кратка почивка.

Цена: 199лв.
Повече информация, лектори, програма и записване може да намерите 
ТУК: http://videlei.com/excursions/details/pozhelay-si-neshto-v-hrama-na-sadbata-rumaniq-17-1906-besedi-meditatsii-sfinksa-peshteri-i-drpromotstsena-do-data-03062016g

 

Спонсори на Портал 12