Търси

Пътешествие навътре за Релаксация, Интуиция и Радост

Начало
06.04.2017 г. от: 20:00 ч.
Край
06.04.2017 г. от: 21:00 ч.
Организатор:Yogamandala бул. Княгиня Мария Луиза №58, 1202 Sofia, Bulgaria
Имейл:kaloian.anev@gmail.com
Какво е Пътешествието на вътре? Всички казват е най великото, вълнуващо и носещо най-много кураж, силя, яснота и радост пътешествие. Кураж, за да погледнем в дълбините на съзнанието и подсъзнанието си. Сила, за да излезем от интелектуалните знания и говорене и да навлезем в живота с крачките на изследовател – пътешественик. Яснота, с която да разберем себе си, другите, света и Божествените закони на Творението, за да разгърнем своите възможности, отвъд пречките и блокажите на битието. Радост, защото в състояние на радост всичките тези процеси се осъществяват едновременно почти без усилие, че и започват нови и нови, още по интересни и вдъхновяващи, и защото Радостта е единствената отправна точка в нашия живот, колкото повече я имаме, толкова повече сме на нашия, предначертания от Бога път.
Какво конкретно ще правим: 
Различни техники за релаксация, медитация и развитие на интуицията, включително мантри, мудри, ролеви игри, упражнения, утвърждения и кратки беседи на конкретни теми или на принципа „въпроси и отговори“.
Влизайки в Мандала център, излизаме от града и се отпускаме за почивка, релаксация медитация и за развитие на интуицията си. В практики и беседи неусетно повишаваме вибрациите си и нивото на осъзнатост, а този път е изпълнен с приключения и радост/от собствен опит/.
За кой и кого е това събитие:
• За онези, които искат да избягат за малко от големия град, нервното напрежение и обременената психика, в търсене на тишина, спокойствие и ведра атмосфера.
• За всеки, който прави своите първи стъпки в езотериката, мистиката, окултното, и духовността;
• За тези, които искат да се „преборят“ със страха, объркаността, болката, безсилието и лошия късмет;
• За всеки, който има много въпроси, но не намира отговор;
• За тези, на които им е трудно да реализират натрупаните си езотерични знания в живота си и да ги превърнат в умения;
• За тези, които живеят знанията и уменията, които вече са тяхно достояние, но се сблъскват със „стена“. А откъде ли се е взела тя?
• За онези, които са по Пътя си и вече се питат, а има ли нещо отвъд това.

Какво ще получа или ще мога, участвайки в събитието „Пътешествие навътре за релаксация, медитация, интуиция и радост“?

• Умения за по-добра почивка, отпускане и релаксация, по принцип; 
• Постепенно намаляване на натиска на страха, психическото и нервно напрежение, объркаността, отчаянието и безцелното лутане по волята на другите;
• Развитие и доверие на вашата интуиция;
• Общо подобряване на психическото и физическото здраве;
• Навлизане навътре в медитацията и други езотерични практики и механизми;
• По лесно намиране на собствения, индивидуален, уникален и най лек път, за постигане на уроците, заради които сме тук и сега на земята.
• Повишаване на радостта, на осъзнатоста и на честотата на трептене на вашето съществуване, житие и битие.

Не е необходимо предварително записване.

Удобните дрехи ще ви създадат предимство, но и строгия дрес код на вашето работно място няма да попречи на практиката ни.

Цена: 
10 лв.

Водещ:
Калоян, изследва духовното над 20 години, но е съзнателно на пътя на познанието и езотериката вече над 10 години. Лесовъд по образование и природозащитник по призвание, той е търсач до мозъка на костите си. Провежда беседи, практики и лекции на темите "За интуицията", „Новата земя/Новата ера/“, „Осъзнатост“, „Изкуството на малките стъпки“, „Забави темпото“, „Пожелано и непожелано добро“, “Взаимоотношенията в Новата земя“, „Личностно развитие“ и др. Дава индивидуални консултации за личностно развитие интуиция и радост в живота.

www.yogamandala.net 

info@yogamandala.net

https://www.facebook.com/YogaMandala/

https://www.facebook.com/kaloyan.anev

https://www.facebook.com/groups/543179402513021/ „Осъзната жена“

https://www.facebook.com/groups/527125547455478/ „За интуицията“

Спонсори на Портал 12