Търси

Път към свобода и хармония - дишане Буганшу

Начало
28.01.2017 г. от: 14:00 ч.
Край
29.01.2017 г. от: 18:00 ч.
Организатор:Inner Self - Регресия Хипноза дишане Буганшу
Имейл:center@innerself.bg
Какво представлява практиката "Буганшу" и защо я практикуваме?

Дихателната техника Буганшу е път към освобождение от ограничението във всички негови форми: съзнателни и ирационални страхове; наложени и възприети модели от социалната среда; нездравословни навици и мисловни модели; дисхармонични събития и травматичен опит в миналото; паника; депресия; тревожност, както и други психични смущения и разстройства…

Емоционалните натрупвания на преживяването на срам, страх и вина в живота, които диктуват от несъзнаваното нашите чувства и реакции могат да се проявяват като тревожност, паника, притеснителност, интровертност, прекомерна чувствителност, обидчивост и безброй други вътрешно-болезнени изяви, които правят живота ни болезнен и ограничен, такива чувства често ни въвеждат в безрадостно ежедневие, наниз от несполуки и еднообразен цикъл на съществуване.

Дихателната техника "Буганшу" е метод, чрез който откриваме и изчистваме емоционалните блокажи за да се проявяват в деня ни все повече яснота, радост, хармония и здраве. Тя е път към свобода във всичките ѝ проявления, чрез нея достигаме до дълбините на несъзнаваното, където освобождаваме всичко ненужно, деструктивно и ограничаващо живота и проявлението ни.

Чрез Буганшу разгръщаме пространство за свободно, хармонично и градивно общуване със себе си и света. 

Стимулираме въображението и креативността. Разгръщаме дарбите и заложбите като се докосваме до творческия потенциал на съзиданието и отваряме пространства за нови възможности, а възможностите винаги са много повече, отколкото рационалният ни ум може да си представи.

Дишането е пътят към изцеление на тялото, психиката, съзнанието и живота ни!

Следващата сесия е на:

28.-29.01. от 14:00ч. до 18:00ч. (събота и неделя)

Как протича събитието?

* Две поредни дихателни сесии по една в двата дни от мероприятието. Практиката е съпроводена от благодатни аромати и целебен звук от тибетски пеещи купи.

– Започваме с разговори по спонтанна или зададена тема, както и въведение в техниката и философията на Буганшу.

– Преминаваме към кратка релаксация и практиката на Буганшу.

– Релаксация

Какво ви е необходимо? 

Залата в InnerSelf има всичко необходимо за дихателната сесия (удобен матрак, лека завивка и удобна възглавничка ще бъдат на ваше разположение), за вас остава да бъдете в удобни дрехи.

Водещ : Кристина Дйчнова - трансперсонална психотерапия и себепознание

Сесията протича в малки групи (до 7 души) в уютната зала на InnerSelf, поради което е необходимо предварително записване.

За записвания и въпроси:
тел. 0889 722 483
center@innerself.bg
Още подробности може да разгледате на: http://innerself.bg/


Със сигурност ще се срещнем някъде по пътя!

град София, улица "Балканджи Йово" 5, Inner Self - Регресия Хипноза дишане Буганшу

Спонсори на Портал 12