Първият у нас Летен веган фестивал започва днес - очаквайте снимки и видео

23.06.2016 г.
1081
Добавена от: Портал12
Днес започва Летният веган фестивал във Варна под мотото “За хората! За животните! За природата!”. Събитието ще се проведе в Интерхотел “Черно море” и е с вход свободен за всички лекции, изложение, сутрешни тренировки, дискусии, игри и голяма част от концертната програма. Организатор е сдружение Българско вегетарианско общество, а Портал12 е основен медиен партньор.

Поканете приятели, дори и да не са вегетарианци и вегани. Събитието е отворено за всеки с интерес в областите здравословно хранене, екология, духовно израстване, социална справедливост, етично отношение към животните и заобикалящия ни свят.
призовават организаторите.

Лекциите и дискусиите ще обхванат основните теми, свързани с веге-начин на живот: здраве, етика, духовност, екология. За по-заинтригуваните ще има щандове с книги по различните тематики, както и каузи, които сдружение БВО подкрепя и са свързани с веганство и вегетарианство.

Развлекателната програма ще бъде под формата на концерти на живо в зала или в парка, танци, работилнички, разговори и игри; сутрешна тренировка с йога или упражнения, веган пърформънси през деня. Ще се раздават награди от томболи, игри и дори награждаване от онлайн играта, която се провежда в момента на фейсбук страницата на БВО – Мис и Мистър ВЕГЕ „VegeTOP без Photoshop”.

Очаквайте снимки и видео от Летния веган фестивал в сайта на Портал12.

Вижте пълната програма, заедно с лектори и изложители тук: http://fest.vegebg.org/bg/
Свързани събития

Свързани публикации

06.06.2016 г.
2720

Международен Летен веган Фестивал 2016 ще се проведе във Варна

Участие във фестивала ще вземе д-р Таня Грандева - лекар - специалист в областта на здравословното хранене, която е специално поканена да изнесе лекция на тема „Основни принципи на здравословно хранене“. 
19.05.2016 г.
6216

Шокираща кампания в защита на животните кара хората да осъзнаят какво купуват (ВИДЕО)

Много хора смятат, че материалите за кожени изделия са остатъчен продукт от месарската индустрия. В някои случаи наистина е така, но не изцяло. Отдавна минаха времената, когато всеки в двора си отглеждаше по няколко животни за прехрана и обработка на кожа за собствени нужди.
Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай