Търси

Първично Тантрично Поклонение за Отваряне на Сърцето

Начало
29.06.2016 г. от: 19:30 ч.
Край
29.06.2016 г. от: 22:30 ч.
Организатор:Елена Бончева
Първично Тантрично Поклонение за Отваряне на Сърцето с Юджийн от Америка
 
Вечер на " Tribal Tantra Hearth Opening Puja " с водещ от Америка Юджийн Хедлунд, основател на училище Tribal Tantra

Tribal - първичен, родов, начален
Puja - Пуджа е свещен тантрически ритуал, който представлява отдаване на почит, молитва и уважение към божественото

Всички знаем за силата на ритуалите в нашия живот, как те ни свързват с нашето вътрешно познание и с нашата красота и магия, от които изобилстваме. Щастливи сме да ви поканим да споделите с нас тази Heart Opening Tantra Puja / Пуджа за Отваряне на Сърцето /

Puja е отдадено предлагане, начин да почетем божественото, което живее вътре в нас. Чрез тази свещена церемония можем да осъзнаем истинската природа на Аза и да изпитаме състояние на пълно единнство. 

Какво е Heart Opening Puja? - Mожете да видите тук с английско аудио обяснено от самият водещ на това събитие - Юджийн Eugene Hedlund
https://www.youtube.com/watch?v=osqSdVTIZ_4

Цялата вечер ще се потапяме в отдаденост, красота и почит, празнувайки свещения съюз между женското и мъжкото, божественото и човешкото, усещане и дух. 

Тази Puja ще има вътрешен и външен кръг. Единият кръг ще се върти и с всяко въртене ще имате нов партньор, с които да се потопите в настоящето. С всеки нов партньор имате възможност да се влюбите истински в себе си чрез очите на друтия

( Забележка - Това не e събитие, в което има значение какъв ви е полът. Способността да бъдем свидетели на божественото в другите и да отворим сърцето си за абсолютната любов е характeрно и за мъжете и за жените. )

Тантричното изкуство ни кани да си починем в нашите собствени сърца по един спокоен начин, разливайки навън тяхното изобилно великолепие. Тази церемония е един от най-изящните начини за отваряне към преживяване с божественото във всички участници и особено с божественото в нас самите. 

Отворете се за възможността за обожание, прошка, лечение, дълбока безусловна любов и преживейте вашия висш Аз за няколко часа. 

Колко дълбоко можете да се предадете на любовта?

♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡

Детайли:

19:30-22:30 часа

40 лева предварително записване
50 лева на входа

Повече информация и видия за Tribal Tanta и водещият Eugene Hedlund можете видите тук -
https://www.youtube.com/channel/UC10ilzVJh04mIx5dp5epgIg

За Eugene Hedlund : 

Основател на Училище по Tribal Tantra и учител по трансформиращи изкуства из цял свят от 2008.

Юджийн основава Училището по Tribal Tantra като портал за ускорение за тези, които са готови да встъпят в тяхното съвършено познание и израстване. Истинската му страст е да използва инструментите, които притежава по начин подходящ индивидуално за всеки ученик. 

Пълен календар със събития и обучения водени от Еugene:
https://sheddingskins.com/cal/ss/photo

Организатор:
bochevae@gmail.com
+ 359 988 750 486
www.facebook.com/tantrabulgaria

" Аз не съм тук за да ти предложа нещо ново, а за да ти помогна да си спомниш нещо старо, нещо истинско, нещо, което винаги е било така....че ти си завършен. Ти си достатъчен. Ти си достоен да обичаш и да бъдеш обичан. "

Спонсори на Портал 12