Търси

Против насилието над животните в общинските приюти

Начало
03.04.2016 г. от: 12:00 ч.
Край
03.04.2016 г. от: 20:00 ч.
Организатор:НПО Зоозащита
На 4-ти април се отбелязва Световният ден на бездомните животни. Целта е да се насочи общественото внимание към проблема с бездомните животни, които, в световен мащаб, са близо 600 милиона.

Бездомните животни, най-вече кучета и котки, са жертва на човешката безотговорност, изоставени, преследвани, малтретирани и убивани.

Във връзка с борбата ни срещу бездействието на общините в общинските приюти и безразличието на голяма част от гражданите, организираме шествие на 3-ти април, неделя, за да покажем за пореден път, че ние сме техния глас!

Това ще бъде третият ни пореден протест и няма да бъде последен, докато не видим положителни резултати за нашите четириноги приятели!
Другата ни цел е да стимулираме хората да осиновяват, да подарят нов живот на безгласните, захвърлени души!

По тази причина задължително правило е да дойдете на шествието с вашия космат спътник в живота :)

А ако все още нямате такъв, ще имате възможността да получите подробна информация какво животинче би било най-подходящо за вас, какви грижи ще бъдат необходими за отглеждането му и ще можете лично да се срещнете с много хора, които са минали по този път, както и да си изберете домашен любимец от вече спасените и чакащи точно вас :)

Срещата ще се състои на 3-ти април от 12:00 на площад Народно събрание. Маршрутът ще продължи по бул. Цар Освободител, след това бул.Витоша до НДК, там ще се проведе митинг.

град София, площад Народно Събрание

 

Спонсори на Портал 12