Търси

Промените в климата и нашето бъдеще

Начало
17.05.2016 г. от: 17:00 ч.
Край
17.05.2016 г. от: 19:00 ч.
Организатор:Щастливеца - гражданско сдружение, Еко Клуб Юнеко, Клуб Скорец-Бф, Екологично сдружение Za Zemiata, Образователна мрежа Място за бъдеще
Можеше ли Климатичната конференция в Париж да промени света?

Лекция и свободна дискусия с френския полярен изследовател Еманюел Юсене - журналист, писател, издател и инициатор на групата за изследване на далечния север "Робинзоните на ледовете".

ДАТА: 17 май, вторник
ЧАС: 17 - 19 ч.
МЯСТО: 21-а зала - южно крило на Ректората на СУ

След последната Климатична конференция в Париж от края на 2015 година, цялата човешка дейност е поставена под въпрос - от начина ни на живот до земеделските практики и икономическите постулати за развитие и благоденствие. Под въпрос е и системата на вземане на решения – и на локално, и на планетарно ниво. Това, което изглежда неоспоримо обаче, е че никой не може да направи нищо сам, без да си сътрудничи с всички останали и че планетарните проблеми изискват решения на планетарно ниво. Решения, които повеляват включването на всеки един от нас.

Именно за това, ВСЕКИ е поканен, а събитието е отворено!
Елате да зададете въпросите си и да получите отговори, елтеа да разберете какво е вашето влияние върху планетата и какво можем да направим заЕДНО за да подобрим състоянието ѝ! 

Очакваме ви! :)

***
Събитието се организира от:
"Щастливеца" - гражданско сдружение
Еко Клуб Юнеко към СУ
Клуб Скорец-Бф - експедиции и дейности към СУ
Екологично сдружение Za Zemiata
Образователна мрежа "Място за бъдеще"

Реализирано с финансовата подкрепа на ЕС. Съдържанието е изцяло отговорност на За Земята –
Приятели на Земята България, СГС Щастливеца и участниците в събитието и по никакъв начин не може да се приема, че отразява позицията на ЕС.


град София, булевард Цар Освободител 15, Софийски университет "Св. Климент Охридски"
 

Спонсори на Портал 12