Търси

Програмиране на Реалността - на ума, тялото и душата

Начало
22.09.2017 г. от: 14:00 ч.
Край
24.09.2017 г. от: 16:00 ч.
Организатор:School of Life Bg, Училище за живота Бг, Тринити Ритрийт Център
Програмиране на Реалността - на ума, тялото и душата - практика

School of Life Bg, “Училище за живота Бг” и Тринити Ритрийт Център имат удоволствието да ви поканят на тридневен практически трейнинг:
Препрограмиране на Реалността на ниво УМ, ТЯЛО и ДУША - Reality Engineering of Mind, Body & Soul. Един оригинален и иновативен метод и подход за програмиране на квантово ниво, разработен от "School of Life Bg".

Вижте предварителната програма за трейнинга тук:
https://m.facebook.com/events/1032418640221602?view=permalink&id=1074758789320920

Програмата „Програмиране на Реалността“ е метафизически мост между науката и духовното, който свързва древните мистични знания и последните достижения на квантовата физика, използва универсалните Вселенски закони на сътворението и програмирането, езика и кодове на програмирането на реалността.

Програмата представлява цялостен уникален комплекс от инструменти, методи, визуализации, енергийни и психични техники и упражнения за програмиране на реалността, 
Цялата реалност е изградена от енергия и информация - съзнание, нива, вибрации и измерения. Твоите мисли, емоции и чувства, както и самата материя са изградени от енергия, кванти.

През този 3 дневен уъркшоп ще имате възможност да изследвате и да постигнете синхрон между Разума, Тялото и Душата си, който е необходим за създаването на един нов ден от вашата реалност, такъв, какъвто вие желаете.

Ще работим с Pyramid of Life © – “Пирамидата на Живота“: ниво Ум, Тяло, Душа – Мисли, Емоции, Чувства. “Пирамидата на живота” обхваща трите основни нива - ума, тялото и душата, като те са неразривно свързани помежду си. Промяната на едно или повече нива директно се отразява и върху другите нива и елементи в структурата. Разбирането на този принцип осигурява по голяма осъзнатост за това, което получаваме и отдаваме. 

Първата част ще покрие програмирането на Холографският УМ – изключително мощен биокомпютър - приемник, пресъздаващ холограмата на реалността. Освобождаване на подсъзнателни мисловни модели, които ви пречат и и ще замяната им нови.

Втора част от програмата - ИЗЦЕЛИ ТЯЛОТО си, ще се занимае с цялостна ревитализация на тялото – детокс на физическо, емоционално и ментално ниво, синхронизация на ума и тялото, активиране на оздравителните процеси на организма.

Третата част – Интегриране на ДУШАТА си, е пътуване навътре, извън времето и пространството, връзка с вашият Висш Аз и Божественото във вас самите. Практика за освобождаване от колелото на кармата и интеграция на фрагментите на душата.

Ние сме една цялостна система, способна да се свързва на много различни нива, която се пренаписва и пресъздава във всеки един момент, в който фокусираме вниманието си върху определеното нещо.

ЗА КОГО е този трейнинг?
За всички, които искат да живеят и да се чувстват възможно най-добре в тази 3D реалност, да да се свържат с подсъзнанието си и и да постигнат баланс между разума и тялото, да се освободят от отрицателните мисли и емоции, да излекуват тялото си, да поддържат здравословен начин на живот, да променят диетата си, да намерят алтернативни техники за справяне със стреса и шума. Да се свържат със сърцето и душата си и да поемат отговорността за своя живот тук и сега, да осъзнаят и използват истинската си сила на Създатели.
За всички, които търсят по-задълбочени знания за света в самите себе си, алтернативни начини за изцеление, личностна промяна и духовно развитие и трансформация.

Вярвате ли, че е възможно, че ВИЕ МОЖЕТЕ? Отговора ви е определящ резултата.

КАКВО ще получите на този трейниг?
Създаване на нова реалност, която желаете. 

- Първоначална оценка на вашата реалност и вярвания спрямо реалността, в която искате да бъдете. Ще използваме за оценката на моментното състояние на реалността „Моста на Реалността“ – Reality Bridge ©, метод, разработен от “Училище за Живота Бг“.
- Ще определите областите и сферите от живота ви, които искате да развиете и подобрите, ще получите набор от инструменти, упражнения и техники за програмиране на Ума, с които да работите, както и начини, с които да измервате резултатите си.
- Светлинно и звуково програмиране на различни нива на съзнанието - упражнения за замяна на нашите мисли, представи, вярвания и убеждения, навици в АЛФА ниво.
- Ще се свържете с тялото си, ще направите вътрешно пътуване и изследване на цялото тяло, за да разберете от какво има нужда. 
- Изработване на индивидуална оздравителна карта - програма и мантра, която да следвате.
- Ще разгледаме основни начини за детокс на тялото 
- Ще се запознаете с основните принципи на програмата - Ултраметаболизъм и здравословна диета (Марк Хайман)
- Основната роля на водата и солта, първоизточник на живота
- Как да поддържаме PH баланс. Ще измерим на място вашият PH баланс и ще ви препоръчаме храни, които са най-подходящи за вас. 
- Лечебни вибрационни честоти и мантри
- Ще приложим енергийни изцелителни практики и упражнения за освобождаване на задържани емоции и чувства (Conscious Emotionality © - "Осъзната Емоционалност" - метод на School of Life Bg). 
- Квантово Самолечение - eнергийни изцелителни техники и упражнения, виолетовият огън. Възстановяване на връзката с меридианите на земята. Ще направим енергийни техники за балансиране на чакрите – (енергийните центрове на тялото), които може сами да използвате след това (включително подходящи кристали и етерични масла). ТЕС – Техника за Емоционална Свобода, лечебният код.
- Практическо приложение на универсални закони: Даването и прошката.
- Пътуване във времето – регресия и прогресия 
- Йогийски упражнения и дихателни техники за зареждане на тялото с прана и със светлина
- Прерязване на енергийни връзки и Освобождаване кармични повтарящи се модели.
- Планетите в хороскопа като пътеводител
- Различни медитации с тибетски пеещи купи в тета ниво.

МЕТОДИ: „Училище за Живота Бг“ създава собствени „Reality Engineering“ методи на базата на квантово програмиране на матрицата:
- Pyramid of Life © - Пирамида на Реалността, 
- Reality Bridge © - Мост на Реалността и 
- Conscious Emotionality © - Осъзната Емоционалност

Цена 220 лв., която включва: 2 нощувки в споделена стая, 4 хранения (брънч, вечеря) и всички практики (вижте предварителната програма, споделена в отделен пост).

Регистрация: Необходимо е да се попълни бланката за резервация на Тринити Ритрийт Хаус: http://trinityretreathouse.com/reservations/
Относно центърът - всяка стая е със собствен санитарен възел и тераса. Настаняването е споделено. Може да разгледате стаите тук -http://trinityretreathouse.com/accomodation/

Благодарим Ви.

Нашият ИЗБОР
Когато ума, тялото и душата ни са в хармония, ние сме здрави, щастливи, творим и постигаме желанията и мечтите си с лекота, изпитваме удоволствие от постигнатото, резонираме на вибрацията на безусловната любов, състрадание, търпение, приемане и благодарност.

Да бъдем здрави, да имаме енергия, да творим чудеса, да живеем на по-висока вибрация в синхрон с прехода на земята е наш избор, избор, който правим всеки ден.
И още: „Съзнанието твори действителността, а ние творим съзнанието си.“ Това, което приемаме за вярно, се превръща в нашата реалност.

Когато приемеш себе си, другите, света, такива каквито са, ти си възвръщаш силата. За да поемем ролята си на Създател, трябва да осъзнаем и приемем, че светът всъщност е в нас. Хората около нас, нещата които ни се случват и които привличаме са просто огледало, което отразява това, което е в нас.

Ще ви очакваме.
Прегръщаме ви и ви изпращаме любов и светлина.

КОИ сме ние?
Екипът на School of life Bg се състои от хора практикуващи духовни практики, духовни водачи и учители, енергийни лечители, психо-телесни терапевти, учители по живот, здравословно хранене, програмисти на реалността, ментори, програмни мениджъри и мениджъри трансформация.

Glenn Smith е един от двамата основатели на School of Life BG - „Училище за живота Бг”. Той е електро и автоматика инженер и мениджър по професия, ментор, лектор и музикант, който избира пътя на себеразвитието и духовното израстване и се посвещава на духовни и енергийни практики, сакрална геометрия и вибрация, като използва своята креативност и съзидателност за изобретяването на различни уреди и апарати на новата епоха. Последовател на Хулда Кларк и Дейвид Уилкок. Кристалната чакра пръчка и космически светлинен диск са едни от неговите изобретения.

Интерактивната част и медитациите се водят от Анжелина Гейджър, другият основател на School of Life Bg - „Училище за живота Бг”, лектор, проектен мениджър трансформация, психо-телесен консултант терапевт и духовен учител, с много голям спектър от духовни и енергийни практики, енергийна терапия и масажи, водени медитации, сакрална геометрия, ангелска терапия, радиестезия, кристална и ароматерапия, хипноза и регресия, алтернативни терапии, рейки (2 ниво), ученичка и последователка на Грег Брейдън, Дейвид Уилкок, Друнвало Мелхезедек, Енодея Джудит, Донна Итън, Сал Ракеле, Дияна Купър, Дорийн Вирчу, Марк Хайман, Милен Николов, Петър Дънов, Вадим Зеланд и др.

Глен и аз работим заедно по School of Life Bg през последните 5 години и съставихме различни модули, почерпихме опит от пътуванията си около света, запознахме се, научихме и събрахме различни духовни и енергийни практики.

Спонсори на Портал 12