Търси

Проф.Живко Желев - Пророчеството от Фатима, България и катаклизмите (ВИДЕО)

27.04.2017 г.
21066
3
Проф.Живко Желев
Проф.Живко Желев
Проф.Живко Желев е световно известен учен, изобретател, езотерик и откривател, споделящ в подхода си симбиоза между иновативна наука и древни духовни знания. Носител е на 17 златни медала, включително 2 от ООН за работата си в нанотехнологиите.

Посвещава се на изследване свойствата на водата като носител на енергоинформация, на психофизичните и характеристики и на разгадаването на тайните на животворната течностт и тайните и елементи. Той е първият българин, носител на Азиатската Нобелова награда за мир, получена за приноса му в направление „Иновации“.
Работи по темите за метода на разлагане на водата при имплозия, закодираните послания в българските шевици,сакралните скрити кодове в глаголицата, древните пророчества, препрограмирането на нашата ДНК матрица.

Председател е на сдружение Еднинение Ден.

Екипа на НПО Еднинение носи за ценност, че един човек и народ не може да бъде щастлив и богат, ако не е такъв и съседа му т.е че трябва да търсим общото. Път, който дава етимолотията на думата Един, Е(и)Ние.

Целта на фондацията, е да ЕДИНИ ПРОБУДЕНИТЕ Хор,Ра, осмислили Своето и във всеки човек Богоподобие, ЗаЕдно да направим по-плавни предстоящите Преход на Земята и у нас самите, описани във Свещените книги, подавани ни от Пророци, рисувани ни по житните полета
Ние се гордеем от Учителите си, които ни показаха приживе с Дела, как ЕДИНЕНИ в действията си Учени, Политици, Посветени, Пазители в една ДържаАВВА, могат за 25 години (1961÷1986г.) да Я Възродят и Опазят.от. Направиха ни прохождащи техни съучастници и продължители.


 

Коментари 3
 • Angela Angeles
  17.06.2017 г. 16:06
  Има много погрешно тълкуване на третото пророчество господин професор Живко Желев. 1. Децата виждат сфера като слънце излъчващо ярка светлина. Под натиска и заплахата на църквата, че ще ги изгорят живи, децата приемат версията на църквата, че е светица видението. 2.Третото пророчество е засекретено тъй като силно намеква за връзката на църквата/Ватикана със Сатаната. 3. Налични са 2 различни документа за третото пророчество, приписвани на монахинята Фатима, но има разлики в обема и това поставя под въпрос единия документ до колко е верен. 4.Във пророчеството се говори за папа Хуан Павел II и стрелбара по него от Али Акджа точно в деня на Фатима датата, на която е пророкувано, че ще се извърши. Говори се, че Али Акджа не успява тъй като в последния момент една монахиня с име Фатима му бутва ръката и куршумът се отклонява. В пророчеството се казва (поне от това, което е известно), че едим абиспо облечен в бяло и водещ вярващите нагоре в планина с кръст. На Мальовица има ли кръст? Въпреки, че не трябва да се приемат буквално тези думи. И така с уважения към професора, умен човек е, но истината е малко по-различна. За справки- португалските вестници от непосредствено след явлението и другите налични документи по случая.
 • р.трайкова
  28.04.2017 г. 13:57
  лекцията е уникална!дано не е късно..........
 • AK
  28.04.2017 г. 08:59
  Защо не се показва видеостената или презентациите сас слаидове?:)

Коментари:

Спонсори на Портал 12