Търси

Пробуждане на Озареното Сърце - София

Начало
07.07.2016 г. от: 09:00 ч.
Край
10.07.2016 г. от: 18:00 ч.
Организатор:Мандала център
Имейл:info@yogamandala.net
Пробуждане на Озареното Сърце
по Друнвало Мелхизедек 
водещ Пламен Топузов, лицензиран учител от
„Школата по Припомняне“ на Друнвало 


Скъпи Творци, присъединете се към нас на 4 – дневното магическо пътешествие „Пробуждане На Озареното Сърце“ , световно известният семинар на Друнвало Мелхизедек - автор на „Древната Тайна на Цветето на Живота“, „Да Живееш в Сърцето“, „Змия на Светлината“, познати книги в духовните среди по целия свят, книги издадени в повече от тридесет държви. Този семинар беше върнат на човечеството в оригиналния си вид през 2011 година, когато според Възнесените учители, ние вече бяхме готови да активираме Мер Ка Ба ( светлинното тяло) чрез долната сърдечна чакра посредством вибрацията на безусловна Любов. Човечеството е готово да премине от полярната реалност на мозъка към Единството на Сърцето. Новата 2016 е бъде уникално динамична и всеки ще премине през множество трансформации. През тази година ще е важно не само това което знаете, а знанията да бъдат практикувани и прилагани в живота. Сега е момента за осъзнаване и възвръщане на вътрешния мир, който след това всеки един от нас ще прояви във външният свят за да възвърнем златната ера на Земята. Очакваме Ви за сътворим заедно една прекрасна реалност!
Доверете се на своите чувства, ако те ви шепнат, че сте готови да преминете към тази последна и най – важна фаза на Възнесението. То вече започва с пълна сила и вие знаете, че пътя, който сте следвали е довел до това, което сте търсели. 

Ето и някои от акцентите на семинара
  • Теории, практики и упражнения за балансиране на мъжката и женската енергия
  • Лечебни кръгове за изчистване на емоционални ментални травми и освобождаване от негативни енергии 
  • Танци, практики и медитации, които ще ви подготвят за навлизане в Свещеното Пространство На Сърцето 
  • Отваряне на Третото Око посредством алфа вълни, създадени след обмяна на сексуалната енергия между сърцето и мозъка
  • Активиране на лъчите около главата и ореола, който преди е бил привилегия само за Светците
  • Опознаване на Свещеното Пространство на Сърцето, което съдържа личните Акашови записи на душата 
  • Намиране на входа към Миниатюрното Пространство На Сърцето, в което връзката с Висшата ви същност и Създателя е най – пряка 
  • Перманентно активиране на Мер Ка Ба чрез сърцето
  • Припомняне на знанието за създаване на външна Мер Ка Ба

Семинарът е създаден, за да направи три главни неща: 

1. да ви пробуди и да си спомните кои сте всъщност
2. да си припомните как всичко е създадено чрез сърцето –от атоми до хора, до съзвездия, галактики и цялата Вселена, и каква е нашата роля във всичко това
3. да си спомним и най – вече осъзнато да сътворим и да заживеем чрез вибрацията на Любовта една нова реалност на хармония с Майката Земя и Създателя 

Препоръчително за семинара е да се прочетат някои от книгите на Друнвало Мелхиздек:

„Да живееш в сърцето“ , „Цветето на живота“ 1 и 2 част , „Змията от Светлината“ 
Разбира се не е нужна някаква специална подготовка, четейки тези редове вие вече сте стигнали до където трябва. Просто трябва да се вслушате в сърцето си и да проявите кураж, за да го последвате. 

Очакваме ви с отворени обятия, за да прекараме едни интензивни 4 дни заедно в уютна обстановка на медитационни центрове из цяла България под ръководството на Възнесените Учители и закрила на най – чиста вибрация на Любовта и Светлината. 
Ще ви бъдат дадени специални маски, които са нужни за активиране на Третото Око (епифизата) . За ваш комфорт ще бъде осигурен бюфет, който ще разполага ежедневно с плодове, ядки, бисквити, вода и чай. 

Семинарът продължава от 09:00 до 18:00 часа всеки ден, затова чувствайте се свободни да донесете с вас всичко, което ще ви предразположи да почувствате уюта на домашната обстановка. (лични термосчета за вода и чай, комфортни дрехи, одеяла и приспособления). 

Цена на семинара: 
444лв 
111лв депозит и 333 на място в деня на семинара

За записване и повече информация на маясто в Мандала, на сайта ни: www.amilius.bg или тел 0885552568
В Единство и Хармония на Вечната Любов и Светлина


град София, булeвард Княгиня Мария Луиза №58, Мандала център
 

Спонсори на Портал 12