Търси

Приемам те в сърцето си

Начало
28.09.2019 г. от: 10:00 ч.
Край
28.09.2019 г. от: 15:00 ч.
Организатор:Татяна Георгиева
Имейл:konstelacii.varna@gmail.com
По силата си влюбеността има много общо с безусловната любов на детето към майка му. В определен смисъл влюбеният е толкова "сляп" по отношение на обекта на любовта си, както детето – по отношение на майка си. Както детето екзистенциално е зависимо от това потребностите му да са удовлетворени от майката, така, в партньорските отношения подсъзнателно се появява тъга по защитеността, безопасността, които помним от нашето детство. Ако не сме получили достатъчно любов и грижи когато сме били малки, често пaртньорът идва точно на мястото на празнотата в нашето сърце и към него предявяваме големи изисквания, имаме претенциите на дете към родител и проблемите не закъсняват.

Когато започваме една връзка, като правило, ползваме модели, с които сме свикнали: модел на отношенията с родителите ни, модел на отношенията ни с предишни партньори, модел от сценарий в рода ни. Например, избираме за партньор човек, който прилича по нещо на баща ни и с него повтаряме същите конфликтни отношения, с подъзнателната надежда този път да ги поправим. И съвсем не осъзнаваме,че се опитваме да изградим нов кораб от отломките на кораби, които са претърпели корабокрушение.

Свободни ли сме всъщност да сътворим нов модел на връзка, различен от този на родителите ни? Можем ли да имаме равноценен обмен във връзката си? Способни ли сме да даваме и получаваме зряла любов? Нашата любов прави ли партньора по-силен? Отворено ли е нашето сърце към него или му показваме само малка част от себе си и връзката ни не е стабилна? Колко добри сме като партньор, който може да дава, да оценява присъствието на другия, да моли за помощ, да разбира, да приласкава, да е приятел и близка душа на другия?

Виждаме ли партньора такъв, какъвто е –уникален или несъзнателно го бъркаме с баща си, брат си, бившия любим на майка ни?
Отговорете си на тези въпроси като участвате в уъркшопа по семейни констелации 'Приемам те в сърцето си' на 28,09 от 9ч в гр.Пловдив!
Записване: http://www.tatianageorgieva.net/index.php?page=%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82
или на лично съобщение във Фейсбук.

Този уъркшоп е за Вас, ако:

--Имате партньор, но не чувствате близост и разбиране в отношенията си с него;
--Не харесвате собственото си поведение спрямо партньора. ----Чувствате вътрешен дискомфорт и неувереност;
--Болно Ви е, че не сте получили достатъчно любов от родителите си и я изисквате от партньора си;
--Нямате партньор, но искате да имате връзка;
--Давате твърде много във връзката си;
--Имате конфликти с родителите на партньора си или с негови предишни партньорки.

По време на уъркшопа

Ще видите скритите динамики във Вашата връзка;
Ще научите за причините за неразбирателство или отчуждение;
Ще получите благословия за хармонични партньорски отношения;
Ще уважите родителите на своя партньор –тези, благодарение на чиято любов той е бил роден и срещата Ви е станала възможна;
Ще откриете сърцето си за партньора.Ако нямате партньор в момента, ще освободите място за него до себе си.

Водещ :Татяна Георгиева- сертифициран фасилитатор на семейни констелации

Местата са ограничени и се изисква предварителна регистрация в контактната форма на сайта: http://www.tatianageorgieva.net/index.php?page=%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82

Всеки участник ще получи няколко мини-констелации за себе си по темата. Продължителност- 5 часа. Цена 50лв.
Записалите се участници ще получат информация за мястото на събитието и начина на плащане.

Ако желаете да получавате информация за бъдещи събития, моля да оставите e-mail на: http://tatianageorgieva.net/index.php?page=%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82

Ако мислите,че събитието ще е полезно на някой от приятелите Ви, моля да го споделите.
https://www.facebook.com/events/739702289776147/
Предварително благодаря!

Ако имате желание само да поработите за преоткриване на Вашата женственост и респективно за увеличаване на Вашата привлекателност за противоположния пол, можете да закупите пакета от 4 констелации във въображението 'Благословия за женственост':
https://www.facebook.com/semejnikonstelacii/photos/a.238482836593919/607941892981343/?type=3&theater

Спонсори на Портал 12