Търси

Пренареждане на Матрицата с ТЕС - сертификационен семинар за ТЕС-практици

Начало
28.10.2016 г. от: 09:30 ч.
Край
31.10.2016 г. от: 18:00 ч.
Организатор:Българска асоциация за развитие на енергийната психология
Пренареждане на Матрицата е вид медитация, по време на която се прилага ТЕС върху минало "аз". Направените иследвания с енцефалограф по време на сесия на Пренареждане на Матрицата показват, че мозъчните вълни спадат до тета и дори делта (като при дълбок сън).

Техниката предлага много допълнителни ползи от прилагането на ТЕС – лесна за прилагане, бързо стига до сърцевината на проблема, открива болезнените преживявания и ограничаващи схващания, скрити от съзнателния ум, без проблем стига до травмиращи емоции от ранна възраст и дори минали прераждания. Най-отличаващото я качество от останалите техники, базирани на ТЕС, че клиентът замества старите схващания с нови, позитивни и буквално може да пренапише миналото си.

Стресиращите случки от живота остават в нашите енергийни полета не просто като спомени, а като замръзнала енергия или специфични енергийни тела, които наричаме ЕХО от Energetic Consciousness Holograms ECHOенергийни холограми от съзнание. С техниките на Пренареждане на Матрицата ние работим директно с тези енергийни тела, като освобождаваме техния негативен емоционално-енергиен заряд. Това променя отношението ни към нашето минало и подобрява емоционалното и физическото ни здраве и възвръща душевния ни баланс.

Освен теория се предвиждат демонстрации и упражняване на наученото с помощ от преподавателя в прилагането на протоколите.

Обучението по Пренареждане на Матрицата изисква владеене на ТЕС (ниво 2). Вижте предстоящи обучения по ТЕС на www.barep.org.Специална отстъпка при комбиниране на двата семинара.

На семинара ще практикувате върху върху партньор под надзора на опитен преподавател. Ще останете изумени от лекотата на припомняне на ключови събития, дълбоките вътрешни промени и решаването на проблеми, с които не сте могли да се справите от години. Много хора споделят как тези семинари са променили живота им.

Към кого са насочени семинарите:

> психолози, хомеопати, хипнотерапевти, регресионисти, 
> диетолози, НЛП-консултанти, социални работници и
всякакви професионалисти, които помагат в преодоляване на негативни състояния; 
> специалисти от алтернативните методи за здравето и благополучието: ТЕС-консултанти, лайф-коучове, СКЕНАР терапевти, енергийни лечители, масажисти и юмейхоисти, йога-инструктори;
> хора, търсещи ефективни методи за лична трансформация;

Семинарите се провеждат със симултанен превод и печатно ръководство на български език. Необходимо е владеене на ТЕС на работно ниво (за прилагане върху друг човек).

Какви са ползите за вас

-научавате се е лекота да стигате до подсъзнанието и да променяте записите там
-получавате международно-признат сертификат от EFTMR Academy, Великобритания и БАРЕП 
-овладявате методи, които могат драматично да подобрят качеството на работата ви
-получавате професионално обучение на български език в родната ви страна
-учите от най-добрите - световно-известен и утвърден преподавател, създател на метода
-спестявате високите разходи за транспорт и нощувки за обучение в чужбина
-безплатна книга ''Пренареждане на Матрицата с ТЕС'' (изд. ''Аратрон'' , 2014г.)

Място на провеждане: хотел "МАРИНЕЛА" София

Предвидени са по две кафе-паузи на ден и едночасова обедна почивка.
Семинарът се състои от лекционна и практическа част, по време на която се практикуват протоколите от Пренареждане на Матрицата под надзора на преподавателя. Неохбодимо е добро владеене на ТЕС за по-добро усвояване на протоколите от Пренареждане на Матрицата.

Цена 1590 лв.

================================================

Цена ранно записване: 900 лева

при капариране на 150 лв. до 5-ти септември 2016 г.


=================================================
----------------------------------------------------

Програма на обучението по Пренареждане на Матрицата:

1-ви ден

09.30-11.00 ч. Въведение към обучението - представяне на лектора, участниците, очаквани резултати, цели и правила. История на Пренареждане на Матрицата (ПМ). ТЕС и ПМ – прилики и разлики. Области на приложение. Ползи от ПМ. 

11.00 - 11.15 ч. Кафе пауза

11.15 -13.00 ч. Какво представлява травма. Какво е ЕХО (Energy Consciousness Hologram). Как да работим с ехо. Ресурси в Матрицата. ПМ за сцена. (лекции)

13.00 - 14.00 ч. Обедна почивка

14.00- 15.30 ч. ПМ за сцена–демонстрация и практическо упражнение по тройки. Въпроси и отговори по практиката. Тестване на резултатите от прилагането.

15.30 -15.45 ч. Кафе пауза

15.45 - 17.30 ч. ПМ на спомен – лекция и демонстрация. Техники за припомняне в Матрицата. ПМ в несъзнателна възраст- лекция с демонстрация.

2-ри ден

09.30-11.00 ч. Преговор и практическо упражнение по двойки на ПМ на сцена и на спомен. ПМ за фобии – лекция и демонстрация. 

11.00 - 11.15 ч. Кафе пауза

11.30 -13.00 ч. Въпроси и отговори по ПМ на спомен. ПМ за навици. Морфогенетични полета. Техника за зареждане на личното морфогенетично поле с позитивно поведение – лекция с групова практика.

13.00 - 14.00 ч. Обедна почивка

14.00- 15.30 ч. Прошка. ПМ за помиряване с непримиримото – лекция и демонстрация. Негативни вярвания и дълбоко-вкоренени убеждения. ПМ за дълбоко внедрени убеждения. Създаване на позитивно убеждение чрез ПМ – лекции и демонстрации.

15.30 – 15.45 Кафе пауза

15.45 - 17.30 ч. Практическо упражнение по двойки. ПМ за бъдещето, Сурогатна работа в ПМ. Закон за привличането, повишаване на вибрациите и ПМ - лекции и демонстрации 

3-ти ден

09.30-11.00 ч. Пренареждане на матрицата за специфични проблеми. ПМ за алергии – лекции, демонстрация и практическо упражнение по двойки.

11.00 - 11.15 ч. Кафе пауза

11.30 -13.00 ч. ПМ за фобии – лекции, демонстрация и практическо упражнение по двойки. Травма с голямо и малко „Т“. Спектър на ЕХО-то.

13.00 - 14.00 ч. Обедна почивка

14.00- 15.30 ч. ПМ за сериозни болести – медицински диагнози и медикаменти, стъпки за работа, трудности и продължителност. ИДИН (изненадващо събитие, с дистрес, изолиращо и без стратегия). Лекция, демонстрация

15.30 – 15.45 Кафе пауза

15.45 - 17.30 ч. Първични и вторични ползи от болестите. Практическо занимание по двойки по темите.

4-ти ден

09.30-11.00 ч. Стрес, безпокойство и депресия – стъпки за работа с клиента при по-продължителна работа с ПМ - лекции и демонстрация. Трудности при работата. 

11.00 - 11.15 ч. Кафе пауза

11.30 -13.00 ч. Практическо занимание по двойки по темите въпроси и отговори по практическото занимание. ПМ за минали животи – стъпки за работа.

13.00 - 14.00 ч. Обедна почивка

14.00- 15.30 ч. Житейски проблеми и ПМ – стъпки за работа с клиента при по-продължителна работа с ПМ– лекция, демонстрация. Матрични скАли.

15.30 – 15.45 Кафе пауза

15.45 - 17.30 ч. Практическо упражнение, въпроси и отговори. Морфогенетични полета, силни и слаби полета и Закон за привличането. ПМ за положителни полета. ПМ за бъдещето.

Лектор: ТЕС Мастър Карл Досън, Създател на метода Пренареждане на Матрицата. Почетен председател на БАРЕП (www.barep.org), бестселъров автор на Хей Хаус с книги преведени на 14 езика. Обучил над 4000 практици по ТЕС и Пренареждане на Матрицата в 20 държави на 4 континента.

град София, булевард „Джеймс Баучер“ 100, хотел Маринела София
 

Спонсори на Портал 12