Търси

Представяне на китайска система за самоусъвършенстване Фалун Дафа

Начало
23.04.2016 г. от: 10:00 ч.
Край
24.04.2016 г. от: 10:00 ч.
Организатор:Информационен център Фалун Дафа България и Холистичен център Слънце
Българска Фалун Дафа асоциация и Холистичен център "Слънце" ви канят да се запознаете със същността, с упражненията на медитативната практика Фалун Дафа, известна още с името Фалун Гонг и с фактите относно продължаващите 16 години репресии срещу нейни симпатизанти в Китай.

Вход (за всички събития): Свободен

23 април (събота)
10:00-12:00 - Информационен щанд на Фалун Дафа и петиция за човешки права на Покрития мост в гр. Ловеч.

Практикуващи китайската система за самоусъвършенстване Фалун Дафа (позната още като Фалун Гонг) ще раздават информационни материали за практиката и преследването й в Китай. Ще има и петиция-жалба срещу бившия китайски държавен глава и тоталитарен диктатор – Дзян Дзъмин, която цели подвеждането му под отговорност и изправяне пред съда в Китай за престъпления срещу човечеството, заради кампанията му срещу Фалун Гонг.

16:00-17:00 Представяне на практиката Фалун Дафа в Холистичен център "Слънце" на ул. Академик Иширков 10 ет.4 (сградата на бюрото по труда) в гр. Ловеч.

Фалун Дафа е традиционен китайски метод за самоусъвършенстване на съзнанието и тялото. Практиката се състои от пет медитативни упражнения и философия, които работят заедно за постигане на здраве и хармония. Фалун Дафа допринася за нравственото и духовно израстване на практикуващите я чрез прилагането на принципите Истинност, Доброта, Търпение. Книгата „Джуан Фалун” е основният и пълен текст на практиката.

24 април (неделя)
9:00-10:00 - Демонстрация и групово изпълнение на медитативните упражнения на Фалун Дафа в Градската градина на гр. Ловеч.

Практиката има комплекс от пет лесни за научаване упражнения на фона на спокойна музика. Всяко от тях работи по различен начин върху енергийните канали на тялото, изчиства го и подобрява физическото състояние на практикуващите.

Тел. за контакти: 0879 02 22 16 - Ивайло Бакарски

За повече информация: www.falun-bg.info
Още за практиката: www.falundafa.org


град Ловеч, ул. Академик Иширков 10, ет.4 (сградата на бюрото по труда), Холистичен център Слънце
 

Спонсори на Портал 12