Търси

Представяне на *Курс Интегрална Йога за инструктори* в Indi Art Café

Начало
30.01.2016 г. от: 11:00 ч.
Край
30.01.2016 г. от: 14:00 ч.
Организатор:Indi Art Café и Body, Mind and Soul Training
Имейл:manoela_wolf@yahoo.com
На 30 януари, събота, от 11:00 до 14:00 ч. ще се проведе презентация "Курс Интегрална Йога за инструктори". Водещи са създателите на курса от Body, Mind and Soul Training.

Лекцията е безплатна, но е добре да се запишете (089 435 6961) , поради 17-те квадрата на помещението, с които разполагаме :)

Курсът за инструктори ще се проведе от 08 февруари до 08 май 2016 година

Специално разработената от BMST система, събрала в себе си опита на различни традиции, предлага актуална за нашето време методика, с която да постигнете отлично здраве, тонус и психично благополучие. Подбраните практики имат за цел да превърнат тялото и ума в правилно настроени инструменти за физическо, ментално, емоционално и духовно развитие. Курсът ще ви даде знания, методи и умения, които да развивате и усъвършенствате с редовна практика.

Модул 1 - Философия и практика - ежедневна работа на външно и вътрешно ниво
Модул 2 - Оздравителни движения на шестте части на тялото
Модул 3 - Дихателни упражнения
Модул 4 - Комбинирани позиции (асани)
Модул 5 - Йога на шестте сетива
Модул 6 – Концентрация и медитация


След завършването на курса ще имате достатъчно добра основа, за да се развивате като преподавател по Йога в или извън системата на BMST. Като инструктор в „Движение за хармонично развитие“, ще имате възможност да станете член на някой от съответните формати и да работите с ученици, студенти или групи за възрастни с постоянната подкрепа на някой от старшите инструктори в организацията.

За водещия на курса:

Иван Великов е старши инструктор в Body, Mind and Soul Training с над 10-годишен опит в преподаването на Интегрална йога за деца и възрастни. Участвал е в развитието на центрове на организацията в 3 града в България. Двукратен златен медалист на Национално първенство по Йога.

За супервайзора на организацията:

Теодор Недев е Майстор-треньор по Йога, Бойни изкуства, Интелектуални спортове, Лечебни методи, Класически изкуства. Завършил е две бакалавърски степени по актьорско майсторство - в НАТФИЗ и в Театрален колеж "Любен Гройс", гр. София; степен „Бакалавър по Психология“ и „Магистър по Когнитивна наука“в НБУ, както и магистърска степен в СУ "Св. Климент Охридски" по Философия, Логика, Етика, Естетика и Психология с право да работи като учител по изброените дисциплини; притежава три след дипломни квалификации за треньор по Шахмат, Ушу и масажист-терапевт. Успешно преминал множество обучения по Интегрална Йога, Даоска Йога - ЦиГун и Тантра Йога – Ваджраяна в България, Швейцария, Полша, Тибет, Непал, Унгария, Гърция.

Цена и условия:

Цената за целия период на обучение от 3 месеца е 600 лв. 
Възможно е разсрочено плащане на 3 вноски. 

Заниманията ще се провеждат 3 дена в седмицата със старши инструктор Иван Великов, като предвидени и интензивни семинарни занятия всеки месец и със супервайзора на сдружението - Теодор Недев. 

При кандидатстване може да посочите удобно за вас време, за да се съобрази финалната програма със заетостта на всички участници в курса. 

За записване в курса, моля изпратете кратка мотивация за участие.
Кратко видео представяне до 1 мин. ще бъде високо оценено. 
След подбор ще бъдете поканени за участие в курса. 

Място на провеждане на курса: 
Зала на Body, Mind and Soul Training
гр. Пловдив, ул. Опълченска 13
За контакти и записвания:

Иван Великов
тел. 0988953459
ivan.bmst@gmail.com


град Пловдив 4000, ул. „Леонардо Да Винчи“ 21-А - Indi Art Café - Мястото, където ще се проведе презентацията на курса

 

Спонсори на Портал 12