Търси

Предсказания и Синхроничност

Начало
06.11.2016 г. от: 15:00 ч.
Край
06.11.2016 г. от: 18:00 ч.
Организатор:Предсказания и Синхроничност
Имейл:ladamarina@tarolink.com
Образователен курс по Таро и езотерика

Десет лекции, всяка една по три часа в протежение на четири месеца и половина. Лекциите се провеждат неделя, упражненията и практиките в събота. Цената на лекционият курс е 330лв за 30 часа лекции, аудио и визуален материал и книжка със значението на картите Таро на края на курса. 

След приключване на курса, часовете по упражнения и практика продължават, което е същественото в този курс - практиката прави човека майстор :)

* * * 

Таро е инструмент за анализ, диагностика и предсказания. Таро може да ни даде съвет, да ни насърчи, похвали и предупреди. Таро е наш мъдър приятел, на който му е пределно ясно вие какъв човек сте. Когато имате и ползвате карти Таро, вие имате един джобен съветник за всеки ваш житейски проблем. Таро работи и ни съветва за наше добро.

Чрез знанието за Таро, ние научаваме много и за основните науки, религии и учения. В образователния курс по Таро и езотерика ще говорим за Числата, Кабала, Алхимия, Астрология. Ще разглеждаме цветовете, стихиите и формите. Ще разкриваме тайните на митове и легенди и ще се учим да интерпретираме по собствен начин Таро.

Образователният курс по Таро и езотерика се състои от десет лекции и десет срещи за практики и събеседване. Лекциите са с продължителност три часа, с почивка и се провеждат в Център за цялостна трансформация Мандала, София. Продължителността на курса е четири месеца и половина. Неделни дни между 15 и 18ч. Ако пропуснете лекция ще можете да си я получите под формата на филмче, помислено е и за това.

Срещите за практика и събеседване се провеждат всяка събота следобед между 15:00 и 19:00ч. в клуб „Без бар”, София На тези срещи изучаваме различни подредби и картови комбинации, начини на анализ, развиваме интуция и интерпретационни умения. 

Срещите за практика и събеседване ще ви срещнат и с други хора, занимаващи се с Таро, с реални „ клиенти” с който може да практикувате с моя помощ. След приключване на курса, тези срещи остават активни и се превръщат в място, където се виждаме с хора с близки интереси, упражняваме се и практикуваме Таро, търсим съвети, споделяме опит, информация и нови подредби.

За записване и повече подробности : ladamarina@tarolink.com лични съобщения към мен тук, на страницата на събитието - https://www.facebook.com/events/1675325376057723/

Хубав ден 
Очаквам ви!
Лада Марина


град София, бул. „княгиня Мария Луиза“ 58, център Мандала
 

Спонсори на Портал 12