Търси

Празник на Зимното Слънцестоене

Начало
21.12.2016 г. от: 16:00 ч.
Край
21.12.2016 г. от: 22:00 ч.
Организатор: клуб Каркасон & Елена Пенчева, Лада Марина, Надин Николова, Веселина Желязкова, Мариела Иванова
Имейл:clubkarkason@gmail.com
Началото бе Слънцето,
и кръг беше пътят му
и кръгът беше Огън.
И Огънят докосна Земята
и се зачена семе 
и в Слънцето беше силата му 

В денят в който Слънцето се ражда, по стар български обичай ще се съберем точно по залез за да изпратим старата и да посрещнем новата година. Ще започнем по здрач, в най дългата нощ в годината, за да притихнем в тъмнината, да чуем тихия глас на сърцето си и да запалим огънчето което ще дари сила и живот на нашето Слънце. 
Ще изпратим миналото с благодарност, ще надзърнем в бъдещето с надежда, ще си наричаме, ще си пожелаваме и ще се забавляваме.

Бъдете наши гости-нашите Полазници. Донесете това което сте-надеждите си, мечтите си, песента си и усмивките си. Донесете и подарък ако искате-нещо вкусничко и сладичко, дарено от сърце.Размяната на подаръци не е от вчера-древните българи също са го правили, но влагали в този акт далеч по-дълбока символика от нас. Подаръкът означавал, че отдаваш част от вътрешната си красота другиму и е чест както за даряващия, така и за получаващия. 

Ние също ще ви подарим, най-ценното от себе си-тайнството.
Тайнството да погледнете в себе си, в бъдещето си, да разберете звездите и да чуете какво ви казва вашето Слънце. Да чуете каква ще бъде годината ви, да усетите енергията на Петела, да се потопите в Таро и неговите тайни. 
Ще си правим годишни подредби! Ще разглеждаме астрологични карти, ще си говорим за билки, магии и талисмани. и още.. 100 неща! 

Вход : Дарение за нашите домакини
Дарението в този ден е символ с който изразяваме готовността си да вложим частичка от себе си в света около нас , както и разбирането, че нещо трябва да си отиде, за да отстъпи място на друго.

* * * 
домакини: клуб Каркасон
& Елена Пенчева, Лада МАрина, Надин Николова, Веселина Желязкова, Мариела Иванова М.И. :) 
Очакваме ви, Полазници!

Каркасон
30 "Gladston" str., 1000 Sofia, Bulgaria

Спонсори на Портал 12