Търси

Практики на Изобилието

Начало
03.05.2019 г. от: 19:00 ч.
Край
17.05.2019 г. от: 21:00 ч.
Местоположение
София
Организатор:Yoga Mandala
Имейл:info@yogamandala.net
За да имаме нещо в живота си, първо трябва да го усетим въплътено в тялото си.

Всички искаме да се радваме на изобилие - да се чувстваме материално стабилни, спокойни и да имаме разнообразие от красиви сетивни преживявания в живота си. Как да постигнем това? Ще изследваме темата за изобилието във всичките му аспекти през петъчните ни практики от месец май.

В йога философията материалното изобилие се свързва с долните ни енергийните центрове - способността да се чувстваме свързани със земята и да изпитваме наслада от живота. В констелациите казваме, че изобилието е свързано със спазването на трите основни принципи - за принадлежност, йерархия и баланс между даване и получаване. В тантра изобилието се разглежда като свързване с женската енергия (Шакти) в телата ни. По време на нашите практики ще комбинираме различни техники и методологии, за да се преживеем изобилието на клетъчно ниво.

Освобождаване от негативните вярвания - 03.05 19:30

Първата практика от поредицата ще посветим на освобождаването от негативните вярвания около изобилието. Вярваш ли, че парите са зло? Че трябва да работиш неуморно? Че ако не правиш нищо, значи самата ти нямаш стойност? Тази практика е за теб. В нея ще се свържем с всички негативни убеждения около изобилието и чрез движение и медитация ще ги изчистим от телата си.

Привличане на повече изобилие - 10.05 18:30

Втората практика е свързана с привличането на изобилие. Независимо дали искаш повече финансова стабилност, изобилие от преживявания, повече спокойствие и лукс в живота си, тази практика е за теб. Ще използваме прости техники от тантра, за да привлечем изобилието в живота си, да станем магнити за парите, красотата и истинската наслада.

Задържане на изобилието - 17.05 18:30

През последния час ще изследваме как можем да задържим изобилието, което вече имаме. Често се случва да получим онова, което искаме, но от страх, че не го заслужаваме, бързо да го загубим. Именно с това усещане за недостатъчност ще работим. Ще развием способността да се чувстваме добре, заобиколени от изобилие, за да му се наслаждаваме и да виждаме как то се множи в живота ни.

Тези практики са за теб, ако:
???? имаш нужда от материална стабилност
???? искаш да изследваш какво те спира да се живееш в изобилие
???? готова си да пуснеш страха от успеха и просперитета
???? искаш да научиш прости техники, които да можеш да прилагаш у дома
???? осъзнала си, че изобилието не е просто физически принцип, а състояние на съзнанието
???? искаш да развиеш способностите си да материалзираш и задържаш ценните за теб неща в живота си
???? искаш да се свържеш с други жени, които също са готови да се наслаждават на изобилието в живота си

Практиките са създадени с надграждане. За оптимални резултати, е добре да посетиш и трите.

Кога: първите 3 петъка от месец май
Къде: yogamandala
Водещ: Симона
Цена: 13 лв на практика

Спонсори на Портал 12