Търси

Практическо обучение за дули

Начало
02.12.2016 г. от: 10:00 ч.
Край
04.12.2016 г. от: 19:00 ч.
Организатор:Асоциация на българските дули
Имейл:elena.krasteva@estestveno.com
Асоциация на българските дули има удоволствието да ви покани на практическо обучение за дули, одобрено от ДОНА Интернешънъл, на 2, 3 и 4 декември 2016г в София.

Обучението е предназначено за жени, които имат интерес да посветят времето и опита си за подобряване на перинаталните грижи за майките, бебетата и семействата в нашата страна. Посещаването на обучението е една от стъпките към сертифициране към международно уважаваната дула организация Дона Интернешънъл.

Обучител: Мария Андреулаки CD & BDT(DONA)
Организатор и асистент: Елена Кръстева, CD(DONA)


Мария Андреулаки, сертифицирана дула и обучител към ДОНА, живее в Атина, Гърция. С образование по музика, танци и езици, след раждането на първото си дете преди 20г., се посвещава напълно на обгрижването на майки, бебета и семейства. Официален представител за Гърция на международни организации, промотиращи оптимизирането на грижите в пренаталния период (ENCA – Европейска мрежа на организации посветени на раждането, DONA International, EDN – Европейска мрежа на дулите и IMBCI – Международна инициатива в подкрепа на раждането Мама-и-Бебе). През последните четири години инициира и координира обучения за дули в Гърция. 
За повече информация посетете: www.mamana.gr.

Елена Кръстева, Сертифицирана дула към ДОНА, живее в София, България. Психолог по образование, практикуващ фамилен психотерапевт. От 8 години работи усилено в областта на майчиното здравеопазване в сдружение „Естествено“ и в Коалиция за майчино здравеопазване, учредител и председател на Асоциация на българските дули, консултант по кърмене към Национална асоциация „Подкрепа за кърмене“. Води курсове за подготовка на бъдещи родители.

Кога: 2, 3 и 4 декември 2016. На 2 декември (петък) - от 16 до 21ч., а на 3 и 4 декември (събота и неделя) - от 10 до 19ч.

Къде: Ще бъде уточнено допълнително

Цена: 300лв при ранно записване до 30 октомври

* Обучението се провежда на английски, като ще има осигурен превод на български.

Ако проявявате интерес към обучението, пишете на: elena.krasteva@estestveno.com. Ще получите допълнителна информация и бланката за регистриране.

Спонсори на Портал 12