Търси

Практически семинар Петте травми

Начало
30.10.2016 г. от: 11:00 ч.
Край
30.10.2016 г. от: 15:00 ч.
Организатор:Център ОЯ
Имейл:office@oya.bg
Някой някога предавал ли ви е? Отхвърляли ли са ви? Изоставили ли са ви? Унижавали ли са ви? Или са постъпвали с вас несправедливо? Това много често ли се случва с вас? Какво да направите, за да се прекрати всичко това? Какво да правим с чувствата и ситуациите, от които все още ни боли?

На този семинар ние ще се опитаме да осъзнаем своите рани и да заменим:
• Отхвърлянето - с приемане на себе си;
• Унижението – с възвръщане на своето достойнство;
• Предателството – с вяра в себе си;
• Изоставянето – със самодостатъчност;
• Несправедливостта – с право на любов.
И на мястото на болката, болезнените ситуации – да поставим повече любов, съчувствие, подкрепа и приемане на самите себе си!

Бягащия, Зависимия, Мазохиста, Контролиращия и Скования – Великата Петорка, която всеки, чел книгите на Лиз Бурбо, познава. 

Този семинар няма с магическа пръчка да премахне от нашия живот разделите, огорченията, несправедливите ситуации. Но той е една крачка напред към възможността да приемем и обичаме повече себе си, да започнем да чувстваме и действаме по друг начин в повтарящите се ситуации и да се освободим от болезнените за нас механизми, които сами пускаме в действие и най-вече да се освободим от болката и от порива да страдаме. 

Водещ: Росица Стакева
Сертифициран медиатор/констелатор към Свободен университет Самадева (Libre Université du Samadeva), Франция. Обучавана е лично от Идрис Лаор, създател на френската школа по констелации. Член е на Федерацията по психогенеология, фамилни и системни констелации, Франция.
Инструктор по еуфонични движения и сертифициран коуч по благополучие към Libre Université du Samadeva, Франция.
Използва в практиката си различни техники от Енергийната психология като EFT (Emotional Freedom Techniques), WHEE (Wholistic Hybrid derived from EMDR and EFT), TAT (Tapas Acupressure Technique), BSFF (Be Set Free Fast), Освобождаване на подсъзнанието, Мудра Вижън (Mudra Vision Expression). Единственият терапевт, практикуващ Енергийна Аюрведа Самадева в България.

Цена: 40 лв.

За записване: 0876004708, office@oya.bg, лични съобщения


град София, улица Горски пътник 55, Център ОЯ
 

Спонсори на Портал 12