Търси

Практичен Астро-семинар

Начало
28.01.2017 г. от: 13:00 ч.
Край
28.01.2017 г. от: 16:00 ч.
Организатор:Пловдивски Културен Институт и Change your life
Скъпи приятели, имаме удоволствието да Ви поканим
на първия астро-семинар с Ивелина Рускова на тема:

„Родители и деца – приятели или врагове? Как да ги опознаем и да решим проблемите с тях?“
на 28 януари 2017 (събота) от 13:00 до 16:00 часа
в Пловдивски Културен Институт

В този практичен семинар ще се срещнем с една сложна и наистина сериозна тема за взаимоотношенията между деца и родители!
Винаги е имало проблеми, огромни пререкания, стълкновения, дилеми и конфликти между Деца и Родители. Много често остават нерешени конфликтите и разногласията между тези две поколения – дали от страх, дали от задължения или подчинения или зависимости, няма никакво значение. Въпросът е, че те седят в пространството и чакат своето разрешение. А дали успяваме да го направим? Дали един живот ще ни стигне? Или ще пренесем всичко това в следващия си?

Заповядайте на 28 януари 2017 година заедно да потърсим отговорите, които ви вълнуват в опознаването на своите деца и родители, да обсъдим, да дискутираме тази така важна тема за всички нас, да надникнем във вашите звездни карти и да потърсим решения и идеи как да трансформираме тези отношения в един градивен план.!
Може да научим взаимно един от друг какво да правим, как да действаме и как да се справим с проблемите в семейството си!

Водещ: Ивелина Рускова – астролог, изучавала професионално астрология в Астро център Урания към Московска Академия по Астрология. След завършане на пълен курс, преминава и специални допълнителни обучения по Елективна, Медицинска, Хорарна, Бизнес Астрология и Синастрия (партньорска съвместимост). От 2015 година работи като Астролог-консултант в Медицински център Фитолек – гр. София. А от 2016 г. пише астрологични прогнози заwww.poznanieto.com и за Списание Осем.

Такса участие:
25 лв.- с предварително заплащане
30 лв.- в деня на събитието

Научете повече за събитието на http://pki.bg/astro1/

Ивелина Рускова беше един от вдъхновяващите лектори в третото издание Уикенд на Промяната в Пловдив.
Нейните знания и опит в Астрологията могат да ви дадат насоки и полезна информация как да подобрите живота и връзките си. 
Не пропускайте гостуването й отново в Пловдив - на 28 януари!


град Пловдив, улица "Иван Перпелиев 5", Пловдивски Културен Институт

Спонсори на Портал 12