Търси

Позволи ми, мамо - семейни констелации

Начало
21.03.2020 г. от: 09:00 ч.
Край
21.03.2020 г. от: 13:00 ч.
Организатор:Татяна Георгиева
Имейл:konstelacii.varna@gmail.com
Темата за неродените деца в семейната система е тема-табу, свързана с чувство на вина, тъга, страх, разочарование и болка. Тема, която жегва женската душа и не й дава покой. Почти всяка жена, която е претърпяла аборт, независимо по какви причини, би искала това да не се е случвало. И често смята, че ако не говори за това или го забрави, ще й е по-леко. От гледна точка на семейната система, обаче, неродените деца са пълноправни членове на семейството и не трябва да се забравят. Затова всеки забравен или премълчан аборт, съществуването на непризнато неродено дете, носят сериозни последствия за двамата партньори, за живите им деца, за следващите поколения и за цялата семейна система.
За неродените деца е прието да не се говори, не им се дават имена, изключвани са от семейната система, като че ли никога не са зачевани. Вследствие започва да действа закона за принадлежността на Берт Хелингер (Всеки член на семейната система има право да принадлежи към нея, независимо от собствените си качества и съдба) и семейната система се опитва да възстанови правата на неродените деца и ги ‘връща’ в живота на майката и бащата: понякога чрез отношения с любовник/ца, чрез чувство на вина или тъга, което може да се предава на следващите поколения, чрез негативно поведение,проблемни отношения, болести, безпаричие, инциденти с живите деца или внуци, лична забрана за създаване на семейство и др. Законът действа независимо дали знаем или не за реалната ситуация с неродените деца на нашите партньори или на нашите предци.

Заповядайте на уъркшопа ’Позволи ми, мамо’ на 21.03.20 г в гр.Пловдив,за да отворите сърцето си за всички неродени деца, които някога са принадлежали към вашата семейна система, и да им върнете мястото в нея.

По време на уъркшопа:
► ще прекратим нашето тъгуване по неродените деца в рода и ще ги пуснем
► ще отдадем почит на това, което душата на нероденото дете е ‘почистила’ в семейната система чрез своята жертва
►ще освободим живородените деца от тежестта,която носят във връзка със своята съпричастност към неродените си братчета/сестрички.
►ще потърсим място в сърцето си за своите неродени деца, както и за тези на майка ни, баба ни, прабаба ни
►ще се открием за радостта и удоволствието в живота, за благотворни отношения с противоположния пол

Това ще донесе промяна и облекчение в цялата семейна система. Отношенията в семейството ще се подобрят.

Как можете да се подготвите за уъркшопа?
• Разучете дали имате абортирани братчета/сестричета и кое дете сте по ред
• Ако имате собствени абортирани деца, им изберете име
• В памет на неродените деца във Вашата семейна система, донесете НОВА играчка, дрешка или книжка за дете на възраст 0-7г, която по-късно ще подарим на деца, отглеждани в приемни семейства.
След уъркшопа ще има възможност за констелации с лични теми.

Обадете се СЕГА на тел: 0898503897 или пишете на http://www.tatianageorgieva.net/index.php?page=%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82 и потвърдете участието си.

Водещ :Татяна Георгиева, сертифициран фасилитатор на семейни констелации

Цена 40лв.Продължителност около 4 часа.

Всеки участник ще получи няколко интуитивни упражнения
( мини-констелации) за себе си.

Поради естеството на упражненията и ограничените места, се изисква задължителна предварителна регистрация.

Регистриралите се участници ще получат информация за мястото на събитието и начина на плащане.

Aко желаете да получите информация за други дати и събития, моля оставете Ваш e-mail на: http://www.tatianageorgieva.net/index.php?page=%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82

Спонсори на Портал 12