Търси

Порталът на невинността

Начало
28.09.2019 г. от: 10:00 ч.
Край
29.09.2019 г. от: 18:00 ч.
Организатор:Веселина Калчева и Ирена Вачева
Имейл:veselinayk@gmail.com
Портал 1: Невинността - Ти си роден съвършен

Това е първият уъркшоп от цялостната програма за личностно усъвършенстване и трайна пълнота „ 7-те Портала на Радостта“.

Програмата е разработена специално за всеки, който иска да подобри живота и връзките си, да се свърже с безпричинната радост, с изобилието и благоденствието, да се чувства завършен и достатъчен тук и сега.

В първият уъркшоп „Портал на Невинността”:

- Ще имате възможност да се свържете с вашето вътрешно дете, с неговите травми и страхове. Това е онази уязвима и ранима част във вас, която има нужда от любов и внимание, за да функционирате в ежедневието с лекота.
Когато се погрижим за вътрешното си дете и се свържем с нашата рождена невинност, се свързваме и с нашата автентичност, която има огромен потенциал.
Ежедневно губим много енергия като се крием от истинските си страхове и проблеми, вместо да ги посрещнем с любов и разбиране.
- Ще разпознаете част от споразуменията, които сте направили като деца, за да се съхраните. Ще се учите да ги уважавате и да имате повече осъзнатост за тях, а част от тях може би ще можете да прекъснете.
Споразуменията(договорите) от детството са блестящи и оригинални защити, от които тогава сме имали нужда, за да се съхраним и продължим напред. Ще се учим заедно да ги разпознаваме, уважаваме и да имаме повече осъзнатост дали имаме нужда от тях сега в живота си на пораснал човек.
Повече може да прочете на: 
https://www.facebook.com/7portalanaradostta/

* ВАЖНО!!!

Цена за участие при ранно записване до 10.09.2019г. - 280лв.

Цена за участие след 10.09.2019г. - 400лв.

Банкова сметка:
Ирена Вачева
IBAN: BG27STSA93000023811164
BIC: STSAGBSF

Записване за участие и допълнителна информация:

Ирена Вачева - 088 875 9889
irenavacheva@hotmail.com
Веселина Калчева – 089 5445 663
veselinayk@gmail.com

Mестата са ограничени.

* * * * * *
За водещите:

Д-р Ирена Вачева е лицензиран Гещалт терапевт и НЛП коуч. Завършила е обучение по Интегрални констелации и завършва обучение по семейни констелации по метода на Берт Хелингер. От 17 години търси техники и практики за щастие и благоденствие, сред които праймъл терапия, Методът Силва, Деир, Йога и други.

Веселина Калчева фасилитира групи за личностно развитие и медитации от 2015г. През септември 2019г. завършва 3г. обучение по метода „Семейни Констелации” при Румен Янкулов. Обучава се на метода и при Свагито Либермайстер, Багат Зайлхофер, Франческа Мейсън Боринг. Асистира на множество групи и тренинг за водещи по метода.
Най-голямата и непреходна страст в съзнателния й живот е изследването на Човека и Вселената. От малка се задълбочава и разучава най-различни системи за личностно опознаване и развитие - Психология, Йога, Квантова Физика, Енергийни системи за развитие, Пасивни и Активни Медитации, Хюман Дизайн, Ген ключове, Праймъл терапия, Арт терапия, НЛП, Сатори.

Спонсори на Портал 12