Търси

Порталите

Начало
19.02.2017 г. от: 12:00 ч.
Край
19.02.2017 г. от: 20:00 ч.
Организатор:Порталите
Имейл:hellenabonum@abv.bg
Порталите е фестивал за свободни хора, любопитни за себе си, желаещи да открият личната си мисия и пъстротата на индивидуалността си!
На първото издание на този фестивал ще имате възможност да минете през пет портала, всеки един от тях, отварящ все по-широко вратите към вътрешния ви свят. Минавайки през това лично пътешествие, всеки един от участниците ще има възможност да види себе си през очите на Таро, ще се потопи във вълшебния свят на Астрологията, ще бъде дарен с есенция мъдрост от Природата, ще дари на тялото и ума си безценни усещания за себестойност, осъзнаване и радост. 
Ние, домакините на Порталите ви каним на това незабравимо пътешествие, на което всеки един от вас е индивидуален участник. На всеки един от вас, нашите гости, ще бъде отделено време от близо 90 минути, което вярваме, че на вас ще ви се стори като вдишване - издишване..
Какво ви чака през Порталите?
На първия портал ще застанете пред вълшебството на картите Таро, които ще надникнат във вашите желания и потребности. Таро ще ви даде безценни съвети и ще намери отговор на ваши нерешени въпроси. Първия Портал е директен вход към втория Портал, където Таро и Астрология ще се слеят в едно, за да се превърнат в един общ ключ към личното ви щастие!
С този ключ ще отключите третия Портал, където ще бъдете дарени с дарове на Природата, специално подбрани за вас и в синхрон с времевия цикъл , в който се намирате. След това ще се потопите в четвъртия Портал на Отпускането, където вашето тяло ще си почине от преживяното и ще се наслади на няколко безценни минути здраве и релакс. И последен е Портала на Завръщането. Тук ще се завърнете отново към Себе си, но по цялостни, по спокойни и обнадеждени за Пътя си.
Как точно ще стане това? Тръгнете през порталите и ни се доверете. На всеки един от порталите ще бъдете посрещнати от нас - петима вълшебни водачи по пътя към личното ви щастие. 
След като преминете по своя път, през Порталите ще попаднете в магичен свят от талисмани, мандали, камъни и аромати, от който ще получите това, което ви е необходимо като предводител по пътя ви. 
Първите Портали се провеждат между 12:00 и 20:00 ч. на 19 Февруари 2017. Запазете си своя час сега! 
За всеки един участник са необходими 90 минути време, за да премине през порталите. Местата са ограничени, необходимо е предварително записване.
 Закупения билет за фестивала ще помогне той да продължи да се провежда и ще е начин да подпомогнете нашата мисия. 
Благодарим! 
За информация и запесване
0997 302268 - Елена Пенчева
0879 061166 - Лада Георгиева

 

Спонсори на Портал 12