Търси

Подмладяване и красота с йога и етерични масла - ароматен йога детокс ритрийт

Начало
13.05.2016 г. от: 19:00 ч.
Край
15.05.2016 г. от: 16:00 ч.
Организатор:Тринити Ритрийт Център
Какво си представяш като чуеш думата “детокс’? Гладуване, страдание и лишение? Позволи ни да те изненадаме приятно с това ароматно йога детокс предложение за три блаженни дни в Балкана.

Всички искаме да изглеждаме и да се чувстваме добре. Ние от 11 Moons вярваме, че външната красота и сияние са отражение на вътрешното функциониране на организма ни. Когато става въпрос за детокс, можем да говорим за пречистване на три нива – физическо, емоционално и ментално.

В този ритрийт ще адресираме и трите, като за физическото ще изпълняваме специално подбрани и подредени асани и съчетания, които компресират и разтягат органите и детокс блендове нa doTERRA, за емоционалния детокс ще използваме дихателни техники, а за менталния детокс положителни утвърждения, които да заменят отровните мисловни шаблони.

Това, което приемаме като храна, се превръща в основна градивна единица на нашето тяло. За да улесним извличането на полезните съставки от храната и да елиминираме отпадъчните, ще се събуждаме със сутрешни практики с фокус на усуквания, компресии и разтягания, които да подпомогнат работата на трите елиминиращи системи – храносмилателна, кръвоносна и лимфна, за да постигнем цялостно усещане за жизнен тонус и здраве.

Шотовете и смутитата ще дадат нужната почивка на храносмилателната ни система и ще подпомогнат процеса на изхвърляне на токсините. Ще олекнем и кожата ни ще заблести.
Дихателните техники ще ни центрират, за да можем да наблюдаваме емоциите си във вътрешна тишина.

Утвърждаващата медитация ще подпомогне умът да си изгради нови навици и положителни настройки.

Този ритрийт е за теб, ако:

*искаш да изглеждаш и да се чувстваш добре
*готов си да се разтовариш и да пуснеш миналото
*обичаш йога, харесваш етерични масла и смутита
*никога не си се подлагал на детокс
(искаш по естествен и приятен начин да олекнеш
*искаш да научиш повече за естествените методи за подмладяване и разкрасяване
Цена: 180 лв. на човек, която включва 2-дневата програма, с всички смутита, етерични масла, практики, лекции, нощувки.

Записване: 0894488808 / 04
info@trinityretreathouse.com
www.trinityretreathouse.com


Програма
Петък 13.05 начало 19 ч. 
19 часа – аюрведична вечеря 
20:30 ч. Кръг на споделяне и ориенталски танци с Мон 

Събота 14.05
6 часа – посрещане на изгрева (опция)
Топла вода с лимон
8 часа – ароматна виняса флоу практики с фокус на усукванията
10:30 часа – шот от джинджифил + смути с ябълка, краставица, целина и авокадо
ампули с детоксикиращи етерични масла (Zendocrine и Slim and Sassy)
11:30 до 12:30 часа – свбодоно време – разходки, сауна, почивка, разходки, сауна, почивка, детоксикиращ йога аюрведа масаж с Таня 
12:30 часа – обяд – смути с ябълки, целина, спанак, джинджифил
15 часа – следобедна лекция – подмладяване и красота с етерични масла + следобедна закукса (смути с ябълки, целина, спанак, джинджифил)
17 часа – ин йога с аромати, утвърждения и звукова баня
19 часа – вечеря – смути със суперхрани
19:30 ч. – ритуална сауна джем сесия – пеене на мантри и песни, свирене на инструменти, релакс край огъня…

Неделя 15.05
6 часа – посрещане на изгрева (опция)
Топла вода с лимон
8 часа – ароматна виняса флоу практики с фокус на усукванията
10:30 часа – шот от джинджифил + мути със суперхрани
ампули с детоксикиращи етерични масла (Zendocrine и Slim and Sassy)

11:30 до 12:30 часа – свбодоно време – разходки, сауна, почивка, детоксикиращ тай масаж с Мокша (допълнително записване и заплащане)
13:30 часа обяд – смути със суперхрани
14:00 - 15:30 - ритуална ин йога сесия с аромати 
15:30 - заключителен кръг на споделяне
16:30 – отпътуване

Водещи: 
За Деви:


Деви умело вплита мъдростта на констелациите с мистиката на йога, лечебният ефект на етеричните масла и силата на мисловните утвърждения. Нейният живот е въплъщение на това, което споделя в часовете си. 8 годишният опит в преподаването + 14 те години лична практика са стабилна основа, върху която тя надгражда чрез креативността на потока, който следва в сесиите си.

Интересът и към етерични масла и тяхното приложение в йогата започва през 2010 г,, когато тя прави за пръв път йога с етерични масла заедно с Албена Люцканова в Йога Мандала.

След това ражда дъщеря си и 3 години не може да се отърси от излишните килограми. През август 2015 г. тя се преоткрива чрез акро йога, етерични масла и осъзнато хранене и сваля без никакво усилие 7 килограма.

Интересът и влечението и към медитацията я среща с невероятни учители, като получава посвещения в древни тантрически техники и активации в многоизмерните пространства. Часовете и са изтъкани от магическо преплитане на йога, медитация, пранаяма, работа с кристали и звуци, мудри и вселенски мъдрости, представени по един лек, но провокиращ начин.

Деви е изучавала йога и медитативни техники в Идния, Непал, Бутан, Бали, Щатите и много други места по света, което оформя способността и да среща Изтока и Запада в часовете си. Тя е завършила 200 часов трейнинг с Шива Рей за преподаватели и е асистирала на старши преподаватели по прана флоу навсякъде по света.

За Мон:

Мон се среща с йога през 2009, но започва да практикува редовно няколко години по-късно – през 2012. С ароматите се среща по време на йога практика и веднага се влюбва. Спомня си много ясно първото етерично масло, което си е купила и как е оползотворила всяка капка от него. Започва да се интересува по-задълбочено и да експериментира с натурална козметика през 2013 и от тогава използва предимно кремове, които сама си е сътворила. 11 Moons е общият ѝ проект с Деви, който се случва съвсем естествено и спонтанно. През ароматите Мон се свързва със себе си по един нов и вълнуващ начин. Любимият й момент е, когато види блаженото изражение по лицата на хората, които вдишват ароматите. Убеждава се всеки ден в силата на етеричните масла като лечебно средство за тялото, ума и духа и с удоволствие ги използва в живота си.

град Априлци, кв. Ново село, ул. Малина, Тринити Ритрийт Център

 

Спонсори на Портал 12