Търси

Пловдивския Великден с истинска храна от село

Начало
30.04.2016 г. от: 11:00 ч.
Край
30.04.2016 г. от: 14:00 ч.
Организатор:Фермерски пазар Пловдив
Приятели на Фермерски пазар Пловдив,

През април нашата инициатива навършва 3 години! Първият фермерски пазар от новата история на страната ни бе задвижен именно от сърцето на местната пловдивска общност, търсеща по-пряк и жив контакт с производителите на храна от село. И до днес оставаме ядрото от будни фермери и граждани, застъпници на истинската храна, двигатели на нова култура за ренесанс на местните храни и вдъхновители на фермерски пазари в цялата страна.

С голямо вълнение ви каним да отпразнуваме заедно големя християнски празник Великден и нашия рожден ден с вкусна и истинска храна от нашите производители!

В рамките на това Facebook събитие ще ви представим предложенията на нашите производители за вкусната ви празнична трапеза - подбрани изцяло натурални и селски храни, вегански и месоядни варианти.

Кулминацията на празничната ни кампания ще се случи на 30 април (събота), естествено на Фермерския пазар в двора на Total Sport Fitness & Squash с отрупана селска трапеза, подбрана от сърце от всички наши производители. Ще се почерпим хем за Великден, хем за рождения ни ден. Ще извием хоро, ще тропнем ръченица. Ще напълните чантите с вашите предварителни поръчки, а ние - душите си, че сме с вас и ставаме все повече! :)

Бъдете здрави!

град Пловдив, ул. Екзарх Йосиф I 13, в двора на Total Sport Fitness & Squash

 

Спонсори на Портал 12