Търси

Партньорски връзки и Интимност ღ Семейни Констелации с Веселина

Начало
23.11.2019 г. от: 10:00 ч.
Край
23.11.2019 г. от: 19:00 ч.
Организатор:Веселина Калчева
Имейл:veselinayk@gmail.com
През този ден чрез метода "Семейни констелации" ще изследваме скритите динамики, които влияят на нашите интимни взаимоотношения и по-дълбоките причини за дисбаланса и трудностите в една партньорска връзка.
В групата може да участват както опитни клиенти, така и такива, за които това ще бъде първото докосване до метода „Семейни констелации”.

Кога: 23-ти Ноември 2019 г. от 10:00ч. до 19:00ч.

Къде: Студио Ритъм Спейс,
гр.София, кв. Изток, ул. Димитър Николов Гичев 2
(в близост до Автогара Юг, до заведение за хранене Lunchbox)
Линк към местоположение:
https://goo.gl/maps/6hxQ3LvT4Wr

Колко: 70лв / 50лв*
* 50лв при пълно заплащане до 5 дни предварително.

Максимален брой участници – 12.

За информация и записване:
Веселина Калчева(Веси Антар Амрита)
089 544 5663,
veselinayk@gmail.com

За формата на групата:
В групата ще разглеждаме реални,конкретни казуси на участниците.
Сред темите, които биха могли да бъдат разгледани са:
- баланс на даване и получаване;
- непосрещнати очаквания и от двете страни;
- повтарящи се нефункционални модели във връзките;
- "неподходящи” партньори.
- трудности в създаването на дългосрочна връзка;
- страх от секс или интимност;
- страх от самота;
- ревност, връзки с повече от един партньор едновременно;
- приключване на стари връзки;
- мястотo на бившите партньори в живота ни;
- мястото на децата;
- връзки и аборти.
В тази група ще разгледаме как семейните констелации могат да помогнат на хората да възстановят хармонията в своите връзки и какво могат да направят партньорите в дългосрочен план, за да позволят на своята връзка да процъфти. Разглеждайки несъзнателните лоялности към предците, става ясно колко е голямо влиянието на рождените семейства върху връзките.
Семейната констелация може да бъде добър терапевтичен инструмент, който да даде повече яснота за скритите динамики във връзката. Тя може да помогне на любовта отново да потече свободно, защото изважда наяве скритите причини за трудностите във връзката, правейки възможно да се потърсят разрешения.
Констелацията е и начин да се подобрят взаимоотношенията, без да трябва да се премине през безкрайни сесии с терапевт. Не е нужно партньорът да присъства и дори не е небходимо да знае за констелацията. В този случай се разглежда частта на присъстващия клиент във връзката и се опитват да се намерят подходящите решения за този човек. Етиката забранява да се разглежда семейната система на липсващия партньор, но това не е проблем. Ако единият от партньорите премине през процес на осъзнаване и промяна, другият е принуден да се преориентира и адаптира, ако иска да останат заедно. Опитът показва, че усилията на единия партньор за разрешаване на проблемите във връзката въздействат на другия партньор.


За водещата:
Веселина Калчева фасилитира групи за личностно развитие и медитации от 2015г. През 2019г. завършва 3г. обучение по метода „Семейни Констелации” при Румен Янкулов. Обучава се на метода и при Свагито Либермайстер, Багат Зайлхофер, Франческа Мейсън Боринг. През годините aсистира на множество групи и тренинг за водещи по метода. За последната една година има 15 групи за практика по Семейни Констелации.
Най-голямата и непреходна страст в съзнателния й живот е изследването на Човека и Вселената. От малка се задълбочава и разучава най-различни системи за личностно опознаване и развитие – Психология, Йога, Квантова Физика, Енергийни системи за развитие, Медитации, Хюман Дизайн, Ген ключове, Праймъл терапия, Арт терапия, НЛП, Сатори.

За повече информация за метода и водещата:https://vesiantaramrita.com/


Констелационната работа изисква специален фокус и взаимно уважение, затова за участниците има специални правила. Не забравяйте да ги прочетете на линка: https://vesiantaramrita.com/2019/09/18/rules-and-information-for-participants-in-family-constellation-groups/


* ВАЖНО! Преди да участвате в събитието е добре да съберете предварително информацията, необходима за работата с настоящия метод.
Може да разгледате въпросите на този линк: https://vesiantaramrita.com/family-constellations/


** По време на групата ще има активни медитации и движение, така че може да си вземете удобни дрехи за преобличане.

Спонсори на Портал 12