Търси

Отворени врати в Exploratorium

Начало
16.01.2016 г. от: 10:00 ч.
Край
16.01.2016 г. от: 15:00 ч.
Организатор:Exploratorium BG
Имейл:exploratorium.ipeykova@gmail.com
Ден на Отворени врати - Тази събота, 16 януари, родители и деца ще имат възможността да се запознаят с формата Exploratorium BG.

Всеки ще си изгради ясна представа за предимствата на тази уникална полудневна образователна програма, в която всяко дете ще може с лекота да се подготви за училище, да се включи в дискусии по морални и други житейски теми, ще може да участва в свободноизбираеми занятия по история, експериментална наука, шах или танци. Програмата е предназначена за деца от 6 до 10 години /1-4 клас/.

С преминаването на сутрешна и следобедна смяна през втория учебен срок в Exploratorium се откриват ограничен брой свободни места.

Ден на Отворени врати в Exploratorium ще ви запознае с екипа, а децата ще се радват на свободни игри, творчески занимания и работилници със стъклопис и прежда. Ще се впуснат в откривателски преживявания в занятието по експериментална наука и в приключения с историята.

Молба към всеки желаещ да се включи е предварително потвърждение за присъствие на е-мейл: exploratorium.ipeykova@gmail.com

За повече информация: Ирена Пейкова, 0879 542 929

град София ул. „Оборище” No. 61

 

Спонсори на Портал 12