Търси

Отворена лекция *Нова година – ново тяло*

Начало
07.02.2016 г. от: 15:30 ч.
Край
07.02.2016 г. от: 20:00 ч.
Организатор:Culture Beat Club
Нова година – ново тяло! Отворена лекция на Надя Петрова, Магдалена Пашовa, Инес Субашка

В началото на февруари Culture Beat Club събира на едно място най-успешните специалисти по здравословно хранене и спорт в България, за да ви подари безплатна лекция. 

Експертите по здравословно и балансирано хранене Надя Петрова, Магдалена Пашова и Инес Субашка са готови да споделят своя арсенал от знания, с които всеки да постигне най-добрата форма и по-добро здраве през цялата 2016 г. 

Форматът Отворена лекция дава нужните знания за едно добре балансирано хранене, което зарежда с повече енергия и настроение, а освен това ще подобри фигурата, кожата, косата. На събитието всеки ще може да се запознае със съмишленици, да сподели идеи, да почерпи опит.

Ето и лекторите на това събитие:

Надя Петрова е холистичен нутриционист - експерт по здравословно и балансирано хранене, с диплома от Канадското училище по натурално хранене и редица специализации в САЩ. Автор е на книгите “Daily Raw”, “14 дни детокс” и “В търсене на истината за храната и здравето”.
Надя ще представи подходящ детоксикиращ режим за едно чисто начало през новата година.

Инес Субашка е основателн на InspiredFitStrong - кондиционна зала, в която пътят към себе си и осъзнаването минава през това да предизвикаш тялото си, да откриеш потенциала си и да разбереш, че промяната идва с грижата и отношението към тялото и собствения ти живот. Тя е автор на статии и онлайн журнал, където споделя опита си в света на тренировките, храненето и здравословния начин на живот. Бивш професионален състезател по баскетбол, тя знае добре подводните камъни на активния спорт и може да посъветва за баланса между резултати, здраве и удовлетворение. 

Магдалена Пашова е нутриционист – експерт по балансирано хранене с интерес към традиционните методи на готвене. Тя е автор на блога за здравословно хранене Naturelita и на книгите „По-здрави бебета”, и „В кухнята на модерната жена”. Магдалена ще разкаже как се запазват и увеличават полезните съставки в храната.

Програма:

15:30-15:50 – Настаняване

16:00-16:25 – Надя Петрова: „Детокс – как да рестартираш тялото си"

16:30-16:55 – Инес Субашка: „Пресътвори себе си - превърни тренировките и диетата в приоритет”

17:00-17:25 – Магдалена Пашова: „Изгубените традиции е модерната кухня”

17:30 – 18:00 – Време за въпроси

18:00 – 20:00 – Разговори и запознанства

Вход: Свободен 

Място: Culture Beat Club
Бул. България 1

Дата: 7 февруари, неделя
Час: 15:30


Всеки желаещ може да резервира своето място предварително на телефон 0886886608.

град София, булевард България 1

 

Спонсори на Портал 12