Търси

Отворена дискусия с Ванеса Виденова

Начало
19.01.2017 г. от: 19:00 ч.
Край
19.01.2017 г. от: 21:30 ч.
Организатор:Идея Живописна
Ванеса Виденова е личност, която сама говори за себе си, но за все още незапознатите с нея е хубаво да кажем няколко думи.

Тя е на 24г. и умее за отрицателно време да ти преобърне мирогледа, ако само изслушаш какво има да ти каже...

Тя е от най-нашумелите и успешни влогъри днес - има близо 16 хил. последователи в ютуб, 10 хил. във фейсбук и общо близо 2 мил. гледания на клиповете й.

Тя е астролог и психолог на човешката природа.

С лекота оставя усещане за спокойствие, надежда, приемане и по-добър свят у всеки, който се докосне до нейния информационен труд и енергийно излъчване.

Престъпно харизматична, саркастична, духовно и интелектуално извисена, блага, мила, отзивчива, социална, дръпната... много етикети лепят хората за нея и всичките са вярни. Защото тя е всичко. Както и всеки от нас в определена степен.

Основната разлика между нея и останалите влогъри е, че тя реално се старае и успява да предава много ценна информация, която е съвсем лесно достъпна, чрез профилите й в интернет.
Непрестанно е в процес на развитие и търсене на все по-докосващи и хуманни начини да предава своите послания и достига до хората, които имат нужда от това.

Освен влогър, тя е и блогър - постоянно пишеща натура. Нейната книга 'Моята приятелка - паническата атака' пожъна голям успех, заради споделянето на личен опит и съвети със справянето с тази така разпространена в днешно време тиха мъка на мнозина.

Това събитие е за хора, които се интересуват от това да опознават себе си и другите по-добре.
От това да знаят повече, за да могат повече.
От това да получат отговори на дълго търсени въпроси.

Елате в уютна обстановка с качествени питиета, заобиколени от будни хора,да поговорим изцяло свободно, без страх и без сценарий за всичко, което ни вълнува, заедно с тази невероятна жена на сцената, която се раздава за всички нас.
Ако все още не сте - уверете се сами, че ще се влюбите в това, което иска да ви даде - във вашето по-добро себе си! : )

Място: Библиотеката
Организатор: Идея Живописна
Дата: 19 ануари 2017г.
Час: 19 часа.
Вход: 5 лв на място.
За резервации: 0899 13 67 27

град Пловдив, улица "Лейди Странгфорд" 5, Библиотеката

Спонсори на Портал 12