Търси

Открий своя талант и намери призванието си

Начало
23.10.2019 г. от: 19:00 ч.
Край
23.10.2019 г. от: 22:00 ч.
Организатор:Христина Гудева - психолог
Имейл:hristina@lifeinbliss.com
"ОТКРИЙ СВОЯ ТАЛАНТ И НАМЕРИ ПРИЗВАНИЕТО СИ"
тренинг

(обучението е подходящо и за двата пола)

Познавате ли някой, който скача с нетърпение от леглото сутрин, за да твори и разгръща уникалните си таланти, защото дейността, която извършва е това, което той умее най-добре, а чувството, което изпитва е пълно удовлетворение, сякаш се е родил точно за това?

Такива хора те завладяват изцяло с харизмата си, а енергията им е толкова силна, че повлиява положително и на твоята дълго след срещата ти с тях. Нека ви кажа – тези хора греят, завладяват и успяват, защото изживяват призванието си.

Според повелите на йога традицията всяко човешко същество има свое уникално призвание, наречено на санскрит дхарма. Йогините вярват, че най-голямата отговорност в живота е да изявиш напълно, изцяло и докрай собствената си дхарма, за да имаш удовлетворяващ те живот.

Вълшебството на живота се състои в това, че когато откриеш своето призвание – уникалния гений в теб и се осмелиш да го следваш, хиляди възможности се отварят пред теб. Удивително е - правиш уж малка стъпка, а се изпълваш целия с енергия и въодушевление, идва ти да подскачаш от радост и докато все още се наслаждаваш на новото си емоционално състояние, от само себе си се разкрива следващата ти стъпка към успеха! Все едно гледаш бързи кадри от късометражен филм, по време, на който в твоя полза се отварят всички врати, за да продължиш по пътя си, пренареждат се обстоятелствата в живота ти, от нищото се появяват хора, готови да те подкрепят, за да постигнеш това, което едва си възнамерил пред себе си.

Закономерно е, че събереш ли смелост да проявиш заложените в теб дарби, получаваш съдействието на самия живот, който те възнаграждава подобаващо, щом споделяш със света своите специални таланти и допринасяш за всеобщото благо. Един вид Вселената ти плаща, за да бъдеш самия себе си!

Искате ли и вие да получите тази благодат?

Благодарение на този тренинг:

- ще откриете и разгърнете дарбите, които носите в себе си и това ще се вижда по лицата ви;
- ще задействаме механизми посредством, които ще отключите вашите скрити и подтиснати потенциали;
- ще придобиете самоувереност и ще повярвате в собствената си сила да влияете на обстоятелствата във вашия живот като създадете поле на привличане;
- посредством енергийни техники ще отворите творческата си енергия и ще започнете да правите това, което ви е по сърце;
- ще разработите план как да реализирате предназначението си и плавно и леко да се придвижите към работата, която ще ви носи жизненост, удовлетворение и финансово спокойствие.

Това обучение е подходящо за вас, ако:

- осъзнавате, че това с което се занимавате в момента не е най-добрата ви реализация, защото не ви носи, нито желаните доходи, нито радост и удовлетворение, а точно обратното – подтиска ви и във вас тлее недоволството;
- каквото и да пробвате и колкото и да се опитвате да закрепите финансовото си положение в крайна сметка начинанията ви всеки път се провалят;
....
Цена: 65 лв.

Научете повече от този линк: https://lifeinbliss.com/mevents/открий-своя-талант-и-намери-призвание/

Водеща: Христина Гудева, психолог, енергиен терапевт, консултант по личностно развитие и щастлив живот

За допълнителна информация, позвънете на: +359988841183
 

Спонсори на Портал 12