Търси

От знания към здраве - дълголетие, щастие и благополучие

Начало
20.10.2016 г. от: 16:00 ч.
Край
23.10.2016 г. от: 18:00 ч.
Организатор:Аделина Матеева
Имейл:drevo.arkadypetrov@gmail.com
„Базов курс” – начална обучаваща програма в системата от знания „Дървото на живота”. Основната цел на „Базовия курс” е:
1. Да помогне да човека да разбере как се поражда и след това се проявява неблагополучието в здравето и в личния му живот;
2. Да му покаже, че вътре в него са всичките знания, способности и възможности да поправи тези неблагоприятни събития, да възстанови здравето и добросърдечните отношения с околните.
3. Да научи да прилага поучените знания в ежедневния живот, да носи благо на себе си и на близките.
4. Да насочи вниманието на човека в посока развитие на неговите способности. Яснознание – чувстване, чуване, виждане с помощта на достъпни ментални практики, пробуждайки нови зони с неврони в мозъка и създавайки нови връзки между тях.
Опита на хората, които са преминали обучението и които продължават своя личен духовен труд върху здравето и благополучието в живота е показал, че достигането на положителните резултати се случва не зависимо от възрастта, социалния или образователния статус, от националната или религиозната принадлежност на човека. Тайната се крие в това:
1. „Готов ли е човекът да се учи?” - както е известно „Може да учиш, но да не се научиш”!
2. „Готов ли е човекът да се труди в името на поставената цел, имайки в предвид, че несгодите не са се появили за един ден, ние „упорито” си ги създавахме с месеци и дори години, следователно ще е необходимо време за тяхното поправяне и лично мъжество – упоритост за постигане на нужните резултати.”
Човек може да създаде шедьовър, такъв, какъвто си го представя, т.е. от собствения си живот да сътвори приказка, изпълнена с чудеса и вълшебство. Какво е необходимо за това?
1. Събудената ви жажда да бъдете здрави и щастливи.
2. Вашето решение да вземете отговорност за себе си.
3. Вяра в самия себе си.
Основавайки се на тази вяра в човека, е и създадена системата от знания „Дървото на живота” от Аркадий Петров – учен, писател, поет, философ, журналист и много важно, Човек, който със своя личен опит на знаещ, какво е да бъдеш на операционната маса и да чувстваш своята безпомощност, преди момента на операцията. 
Положителни резултати получава всеки човек дошъл за знания – те обхващат диапазон от регенериране на органи, до излизане от депресии, фобии и като резултат се възстановява здравето и се премахват диагнози с тежки заболявания.
В процеса на обучението човек намира източниците на своите негодувания и нещастия, времето и събитията, при които са се зародили. Човек осъзнава по какъв начин той е позволил да се развият причините за болестите или чрез какви негови действия или постъпки е станало това. Следователно, човек започва да разбира какво е необходимо да направи, за да поправи негативната ситуация. 
Безкрайният процес на развитие и изучаването на микрокосмоса, в които човекът се явява Богът на живота, където той започва да чувства, да разбира, да вижда процесите в своите клетки, започва да чува техния глас, да общува с тях и да управлява процесите в клетките, в органите, в системите и в организма като цяло. И това мигновено се отразява върху всички невъобразими светове на Вселената, предавайки новини за нашите достижения и победи на голямата Вселена, тя започва да ни помага.

ПРОГРАМА
20,21,22,23 октомври в град Варна, в конферентната зала на хотел Одесос, бул. Сливница 1.
Часове на провеждане на курсовете:
Четвъртък от 16:00 до 21:00 ч.
Петък от 14:00 до 20:00 ч.
Събота от 11:00 до 18:00 ч.
Неделя от 11:00 до 18:00 ч.

ПРЕПОДАВАТЕЛ: НАТАЛИЯ ФЕСИК От МОСКВА

Цена 450 лв

За контакт и записване:
Аделина Матеева
тел. +359 888003622
e-mail: adelina_mateeva@mail.ru

Спонсори на Портал 12