Търси

От любов към българското

Начало
15.03.2017 г. от: 12:00 ч.
Край
18.03.2017 г. от: 18:00 ч.
Организатор:От любов към българското
Имейл:funride@abv.bg
За първи път в България ще се проведе изложение „От любов към българското“, в което сред уникална старобългарска обстановка, посетителите ще могат да се потопят в атмосферата на българския бит и творчество.

Изложението обединява няколко сектора: български ръчни изделия, био хранителни продукти, дрехи и кожени изделия, както и българска традиционна кухня.

Характерно за „От любов към българското” е всичко, което се продава там да бъде с български произход. Проектът е създаден за всички, които обичат произведените в България продукти, уважават и ценят българския бит и култура. За всички, които държат на високо качество и предпочитат родното, пред чуждото.. Освен за нашите гости, изложението се прави и за да подпомогне и популяризиране на малките производители, на възможно най-автентични български храни и изделия.

Нашата цел е да подкрепяме това малко производство, защото така производителите могат да се развиват, да подобряват материалната си база, качество, услуги, а от това ще спечелим всички ние.Все повече хора се обръщат към идеята за здравословния начин на живот, домашно отгледаната и приготвена храна, както и предпочитане на българското и домашно производство, пред масовото и чуждото такова.

Изложението ще се проведе под формата на национално турне през пролетта на 2017г., като гостуването ни във всеки град ще продължи по шест дни.

Вижте дати по градове в афиша на събитието

Спонсори на Портал 12