Търси

Основи на Ащанга йога

Начало
04.03.2017 г. от: 10:00 ч.
Край
05.03.2017 г. от: 13:00 ч.
Организатор:Българска Ащанга Йога Академия и The Ashtanga Academy's Yoga Shala
Имейл:yogashala@abv.bg
Искате да практикувате Ащанга, но Ви изглежда трудна? Пробвали сте Ащанга, но след мускулната треска сте се отказали, защото сте решили, че "не е за Вас"? Чели сте много неща за Ащанга йога, но малко от тях разбирате? Или пък много от тях са Ви вдъхновили...

Ако сте в някоя от тези категории или просто искате да попрактиувате с повече дълбочина, разбиране и фокус към главните неща, този семинар е за Вас. Провеждаме този семинар редовно, за да имат шанс всички, обичащи и интересуващи се от Ащанга йога да се запознаят по-подробно с основните техники, които правят Ащанга йога толкова различна от всички други видове йога, които може би познавате. 

А тя наистина е различна. Банда, дрищи, виняса, флоу...Все понятия, които ще си изясняваме по време на семинара, са техники, които помагат на нас, съвременните хора, да постигнем онова, към което йога се стреми - повече фокус, центрираност, стабилност и заедно с това лекота и радост. Започваме да го изграждаме и откриваме в телата си, радваме се на плодовете му извън постелката.

Ето защо, не се колебайте, а прекарайте няколко часа с Ирина Бъчварова за едно много информиращо, приятно и забавно приключение. 

Програмата е известна 
вж. http://www.studyashtanga.com/Intro%20to%20Ashtanga.html 
Мястото също!


ИЗИСКВА ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАПИСВАНЕ ДО 01 МАРТ!

При липса на записали се, ще отложим събитието за друга по-подходяща дата!

Благодарим Ви за разбирането!

ЦЕНА: 49 лв (за двата дни)

за записване:

тел. 0876 582357
email: yogashala@abv.bg


град София, булевард "Евлоги и Христо Георгиеви" 64

Спонсори на Портал 12