Търси

Онлайн обучение по астрология, I-ви курс 2017/18

Начало
28.09.2017 г. от: 16:20 ч.
Край
28.09.2017 г. от: 18:00 ч.
Организатор:Жив хороскоп
АСТРОЛОГИЧНА ШКОЛА „ЖИВ ХОРОСКОП“-ВАРНА
ФИЛИАЛ НА МОСКОВСКА АКАДЕМИЯ ПО АСТРОЛОГИЯ 

РЕДОВНО и ДИСТАНЦИОННО-ОН-ЛАЙН ОБУЧЕНИЕ ПО АСТРОЛОГИЯ, СТАРТИРА на 28.09.2017г.

Това е една много добра възможност за всеки,който иска да изучава астрология и да получи пълноценно висше астрологично образование – степен бакалавър!

Този вид обучение ще даде възможност на студентите да преминат програмата за редовно обучение на МАА, независимо в кой град живеят,както и българите в чужбина. 
Участниците в този вид обучение ги очаква задълбочено и цялостно изучаване на учебния материал, астрологични техники и развитие на практичните методи за интерпретация и консултиране.След всяко занятие курсистите получават по пощата лекцията в PDF формат. Освен това всички занятия ще се записват и ако вие пропуснете някое занятие,ще можете да го прослушате по-късно в удобно за вас време. В интернет класа ще работим както с вашите натални карти,така и с тези на близки и приятели- т.е.с „живи“ хороскопи. 

Записване на студенти първи курс за учебната 2017/18 може да направите тук: 089 72 22 551 , 052 760006, 052 612 368, ripex49@abv.bg

Продължителността на основният курс е 3 години.
Занятията се провеждат един път седмично по три астрономически часа, 4-5 пъти на месец. Месечната такса е 80лв.
Учебната година е 9 календарни месеца. 
Новият випуск стартира в на 28.09.2017г.

Обучението е разделено на шест семестъра ,които обхващат всичко необходимо за интерпретация на рождения хороскоп, включително прогностичните методи- транзити, солар, дирекции и прогресии. 

По време на цялото следване всеки нов материал се свежда до персонален анализ на хороскопа. Така успоредно с изучаване на астрология, студентите работят върху себепознание, себеразкритие и себереализация. 
След трети курс за тези, които желаят да се дипломират като бакалавър астролог, задължително изучават хорарна и елективна астрология в специализирани курсове към школата. Всеки курс завършва с тестове и курсова работа.
Програмата за обучение виж на: http://astroro.eu/vidove-obucheniya/redovno.html
Преподавател: Росица Пармакова-магистър астролог

Спонсори на Портал 12