Търси

Очистителна и разтоварваща програма в Екоселище Радост

Начало
23.01.2016 г. от: 10:00 ч.
Край
29.01.2016 г. от: 14:00 ч.
Организатор:Екоселище Радост
Най-вероятно всеки от нас знае, че дори и да се храним максимално здравословно, имаме нужда 4 пъти в годината (всеки сезон) да правим прочиствания. А ако не успяваме да водим съвсем здравословен начин на живот, тези прочиствания са още по-необходими.
След обилните гощавки по празниците ние от Екоселище "Радост" ви каним при нас, за да проведем заедно 7 дневна очистителна разтоварваща хранителна програма от 23.01. до 29.01.2016 г.

Ето трите варианта, които можете да си изберете и да се включите в програмата:
1.30 лв. на ден за нощувка, 3 пъти храна – лимец, мед, ябълки, чай, орехи и всичко друго от което ще имате нужда, за да се случи детокс програмата плюс йога и разходки.
2.40 лв. на ден, ако искате освен горното, да включим и детоксикатора, с който разполагаме.
3.50 лв. на ден, вече се включва и масажният ни стол. :)

Продуктите са от Екоселището, те са натурални и екологично чисти. 
Вечер ще има духовни беседи, приятелски разговори, танци и всичко това което освен тялото, ще накара и духа ви да пее.

Заявяване присъствие става чрез превод на капаро на следната сметка, като основанието за превода нека е „детокспрограма в Екоселище "Радост":
Райфайзен банк
BIC: RZBBBGSF
IBAN: BG13RZBB91551057898522
Никола Куташки 

За повече информация и записвания:
Никола Куташки 0897538843
http://gorskokosovo.com/index.php/bg/2013-05-09-17-35-02
Oчакваме ви! :)
* * *
 
Прочистване – как и защо?
“Нека храната ви бъде лекарство и лекарството – храна!”. Това са много известни думи на най-великия лекар на античността – Хипократ, който за щастие започва да напомня за себе си днес. 
“Всяко лечение трябва да започва с преминаването на вегетарианска храна. Когато продуктите и храните са съчетани правилно и индивидуално според нуждите на човека, те ще доведат до неговото оздравяване”, отново думи на този велик човек.
Както знаем, храната може да лекува, но и да разболява. Нашите предци са ядяли месо и млечни продукти много рядко – само на празник. Те са били почти вегетарианци. Ние не сме в студените скандинавски страни, за да наблягаме на месото. През вековете основните храни на нашия народ са били просото, качамакът, булгурът, варивата, семената и ядките. Предците ни са консумирали и много полезното масло. Време е да се върнем към традиционната за нашата земя и природа храна, за да сме по-здрави като нация. Почти всяка болест може да се излекува чрез храна. 

Старт на оздравителния, очистителния процес задължително трябва да се даде с 5 до 15-дневна вегетарианска програма. Добре е да се прилага поне 4 пъти в годината – веднъж на всеки сезон. Гарантираме ви, че всеки може да свали неусетно наднорменото си тегло само спазвайки тези прочистващи периоди през годината. Топят се натрупаните депа в организма, и то без човек да се чувства гладен и изтощен. След това в обичайното хранене може да се включат и храни от животински произход, но трябва да са обработени така, че да бъдат лесно усвоени от организма. Иначе той се пренасища с много храни и няма възможност да ги преработи. 

Разтоварващата програма започва с плодове, които се консумират всеки ден. Също така се приемат зеленчуци сурови или на пара, различни варива, семена, ядки, салати, кълнове от семена и ядки, както и някои зърнени храни, като булгур, ориз, елда, киноа, микс от овес, ръж, ечемик, жито. Това е традиционното българско хранене. Когато има разнообразие от тези продукти, няма да се усети глад или липса от витамини и минерали в организма. Всеки от изброените продукти съдържа различни микроелементи – те се допълват. Само че е важно и как се приготвя храната – трябва да е на пара, без мазнина и сол – те се прибавят преди сервирането. Разбира се, възможни са лечебни кризи, свързани с очистването на организма. Могат да се явят всякакви болки: в ставите, циститни, главоболие, екземи, обриви по кожата – различни са проявите. Колкото повече кризи има, това означава, че организмът реагира и се очиства от токсините.
Очистителният режим може да се прилага и при деца, само че за 4-5 дни максимум.
 
 

Спонсори на Портал 12