Търси

Обучение за лектори от цялата страна по програмата ТУР

Начало
12.12.2016 г. от: 21:00 ч.
Край
17.12.2016 г. от: 21:00 ч.
Организатор:Трениране на успешни родители
Имейл:gordonbulgaria@gmail.com
Обучителен уъркшоп за инструктори по международната образователна програма Parent Effectiveness Training(PET) ,Трениране на Успешни Родители (ТУР ) на д-р Томас Гордън за кандидати от цялата страна
Бургас , 12-17 Декември 2016
Обучители : Steve Emmons ,Master Trainer USA


Приемът на документи както и одобрение на кандидат-инструкторите ще се осъществи в периода Юни -31 Октомври 2016 

Обучението ще се проведе на английски език с осигурен симултанен превод
За одобрени кандидати извън гр.Бургас е осигурено хотелско настаняване включено в таксата участие 

Гордън Трейнинг България в качеството си на официален представител на институт Gordon Training International (GTI) ще проведе обучителен уъркшоп за инструктори (обучители) по програмата Трениране на Успешни Родители (ТУР) на територията на България. 
ТУР е създадена през 1962г. от три пъти номинирания за Нобелова награда американски психолог д-р Томас Гордън, като превантивна програма – Обучение преди проблемите. 
Преподава се в САЩ и в над 50 страни по света от над 100 000 сертифицирани инструктори. ТУР е пионерска програма в обучаването на родители и професионални кадри в умения за ефективно общуване и разрешаване на конфликти и е първата по рода си, която развива специфична методология за решаване на семейни конфликти. 

ТУР се преподава само от инструктори и представители, обучени и отличени със сертификат от организацията на д-р Гордън – Gordon Training International. Над 7 милиона души са обучени или чели книга по модела на д-р Гордън в над 50 страни по света и на над 45 езика. Програмата е доказала своята универсалност ,приложима е към всеки културен и етнически произход.
Ползите за Вас в качеството ви на сертифицирани ТУР инструктори на Институт Gordon Training International за България.
⦁ Предоставяте образователен модел доказал своята ефективност в над 50 страни по света.
⦁ Базирате се на 5 годишен опит на функциониране на програмата на територията на България 
⦁ Предоставят ви се know how добри практики както на международния опит ,така и на територията на страната относно структура ,стандарт, маркетинг,бенефициенти.
⦁ Работите с международното методологическо ръководство за инструктори (PET instructor guide)преведено на български език 

При проявен интерес ще Ви бъдат предоставени документи относно програмата ТУР ,структура и стандарти , изисквания към кандидатите както и такса участие за територията на България. 
E-mail: gordonbulgaria@gmail.com
Web site: www.gordonbulgaria.com ,www.gordontraining.com , 
International P.E.T

Дарина Георгиева – представител на Gordon Training International 
Тел: 0898579018


Институт Gordon Training International има интернационални представителства, които са упълномощени да предоставят програмите по модела Гордън в тяхната страна и на техния език, след подписано двустранно споразумение относно авторски права, стандарти, разпространение.За валидността на представителството в България проследете следния линк: http://www.gordontraining.com/parent-programs/p-e-t-international/

Спонсори на Портал 12