Търси

Обучение по Психосоматика или връзката психика - тяло

Начало
15.07.2017 г. от: 10:00 ч.
Край
16.07.2017 г. от: 17:00 ч.
Организатор:Analysing Minds
Имейл:admin@analysingminds.com
Връзката психика – тяло и как да разчитаме сигналите, които тялото ни изпраща.

AnalysingMinds организира работен тренинг –същност на психосоматиката, сигналите, които тялото ни изпраща и коренът на болестта.

AnalysingMinds е платформа концентрирана в изследването на съзнанието, способностите на мозъка, човешкото поведение и психосоматичната динамика на човешкото тяло. Нашата мисия е да подпомогнем преоткриването, комуникацията и прилагането на психологическия опит в полза на обществото, с цел подобряване живота на хората.
Тренингът е подходящ за: психолози, студенти, медицински работници, лекари, хомеопати, социални работници, медицински лица, фармацевти, психотерапевти, психиатри, както и обучаващи се в тезинаправления и др.

Описание на Обучението:

Обучението ще се проведе в рамките на един уикенд. Всеки модул ще се води от обучени специалисти в областта и гост лектор за някои от модулите. Обучението включва кратка лекционна част към всеки модул, работни материали, примери от практиката и работа в малки групи с цел изграждане на умения.

Програма:

Част 1: Въведение и основи в Психосоматиката
Част 2: Същност, системи на тялото и преглед на основните заболявания
Част 3: Работа в малки групи, упражнение „Как мога да си помогна сам“

Участниците в групата ще имат възможност да получат психотерапевтични насоки за конкретни заболявания, както и възможните за тях причини. На записалите се ще бъде изпратена детайлна програма за съдържанието на курса.

Преминалите обучението ще бъдат допуснати до допълнителни модули за всяка система в човешкото тяло, както и „Методи за работа при психосоматични заболявания“, в които освен методи за работа ще разгледаме и ключовите въпроси, които всяка болест ни задава с появата си, както и етичният кодекс за консултиране.

Цена: 180 лв
Условия за записване: Предварително записване на admin@analysingminds.com с трите имена, телефон за обратна връзка и активен e-mail, както и депозит в размер на 50% от сумата на обучението. Моля посочвайте името на обучението в мейла.
Плащане на място в нашия офис или по банков път.

Обучението ще се проведе при група от минимум 10 човека.
След преминато обучение всеки участник ще получи:

- Безплатно членство в AnalysingMinds, с което ще се възползва от отстъпки от нашите продукти и бъдещи обучения
- Сертификат за преминато обучение от AnalysingMinds
- Възможност за включване в супервизионна група
- Умения за разчитане на сигналите на тялото и посланията, които болестите носят

ЛЕКТОРИ:

РАЛИЦА СЪРЦАНОВА работи в сферата на консултирането в помощ на индивида, групите и организациите за решаване на сложни проблеми и постигане на значими цели. В настоящия момент специализира в областта на криминалната психология, медицинската психология и психосоматиката. Акредитирано обучение към International Security Training, LLC – „Criminal Profiler“, „Crime Scene Investigation“, „Criminal Investigator“.

ГАЛИНА КАБАДЖОВА е доктор по психология и позитивен психотерапевт. Нейната частна практика се фокусира върху медицинската психология, психосоматиката, психологическите причини за заболяванията, както и хипнотерапия, индивидуална фамилна терапия и личностното профилиране, език на тялото. Тя специализира в работа с хора, преминаващи през проблеми във връзката и семейни такива, тревожност, депресия, стрес, промяна в начина на живот, траур и загуба, зависимости, онкологични заболявания, психосоматични проблеми.

За повече информация и записване:
admin@analysingminds.com - Моля посочете трите си имена, активен телефон и e-mail
Ралица Сърцанова - 0889138363
Галина Кабаджова – 0889126971
www.analysingminds.com

 

Спонсори на Портал 12