Търси

Обучение Биоенергия, 1 ниво, Пловдив

Начало
30.10.2020 г. от: 10:00 ч.
Край
01.11.2020 г. от: 17:00 ч.
Имейл:ipd_tet@abv.bg
Телефон:0889764138
ЗАЩО ДА ПРЕМИНА ТОВА ОБУЧЕНИЕ?
За да помагате на свои близки, приятели, а защо не и да се развиете професионално, ако това ви харесва.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ СЕАНСИТЕ С БИОЕНЕРГИЯ?
Сеансите с Биоенергия са уникални по своята същност и са предназначени за всички възрасти без изключение. Може да се прилагат самостоятелно, както и като допълнение към лечение, предписано от лекар. Ние провеждаме енергия към болния организъм не само чрез ръцете си, а също и чрез очите, гласа си и на разстояние с насочване на мисълта си.

Сеансите имат силен терапевтичен ефект върху физическото, психо-емоционалното и менталното състояние на човека. Чрез сеансите с Биоенергия нуждаещият получава силна и мощна енергия, която запълва дефицита от такава отначало на етерно ниво и след това на физическо ниво в увредените клетки и се активира процес на възобновяване на клетките. Активират се мощни природни механизми в организма - стимулира се имунната система, подобрява се кръвната циркулация, лимфния дренаж, подобрява се мускулният тонус, увеличава се подвижността на ставите. Освен това по време на провеждане на сеансите хората, върху които се прилага тази енергия се чувстват много по-спокойни и мотивирани, с подобрена памет и концентрация и с много енергия за работа. Едно от основните предимства при работата с Биоенергия е, че тези сеанси нямат никакви странични ефекти - няма нищо токсично. Сеансите с Биоенергия имат и профилактичен ефект, те водят до ефективно пречистване и възстановяване на органи, в които са започнали болестни промени, но пациентът не подозира за това, тъй като до момента не е имал симптоми. Така тези органи се самоизцеряват и се предотвратява разгръщане на заболяването в бъдеще. Лечебните промени настъпват още в първите часове след сеансите с Биоенергия. Възможно е да се наблюдават и т.нар. лечебни реакции - учестено уриниране, гадене, разстройство, образуване на налепи по езика, кожни прояви (обрив), сърбежи, изпотяване, запушване на носа, кашлица, секрети от долни дихателни пътища, повишена нужда от сън и т.н.. Пречистването продължава от няколко дни от няколко седмици (след приключване на сеансите). Най-важното е, че след като приключат, болният се чувства пречистен, с възвърнати енергия и здраве. Подобрен е притокът на артериална кръв, богата на кислород и хранителни вещества към цялото тяло, подобрява се елиминирането на отпадъчните продукти. Така излъчваната енергия дава живот и младост на организма.

НЕЩО И ЗА МЕН:
Обучена и сертифицирана съм от Славко Матанович, който е професионален Биотерапевт и Радиестезист от Хърватска. Бил е официален преподавател по Биоенерготерапия във Факултета по Интегративна Медицина на Медицинския Университет в Осиек, както и професор на студенти по Програма за Пожизнено Образование чрез метода Биоенерготерапия.
Преминала съм 3 нива на обучение по Биоенерготепия, Радиестезия и Физиоенерготерапия. С покриване на последното си обучение в Република Хърватска се сдобих и с правото да бъда обучител. Вече имам обучени от мен биоенерготерапевти в България и Англия, които работят много успешно.

ОБУЧЕНИЕТО:
Обучението ще се проведе на 30, 31 октомври и 1 ноември от 10.00 ч. до 17.00 ч.всеки ден в гр. Пловдив, хотел EXPO, бул. " Руски 38
За всякаква допълнителна информация се свържете с мен на тел. 0889764138

Записването е предварително!

Спонсори на Портал 12