Търси

ОШО Медитативна вечер Творческа енергия и ceĸcyaлнocт

Начало
02.07.2017 г. от: 17:50 ч.
Край
02.07.2017 г. от: 19:30 ч.
Организатор:Динка Колева - фамилен консултант ღ Вдъхновение и Личностно развитие ღ
ОШО Медитативна вечер „Творческа енергия и ceĸcyaлнocт” 

Водещ: Динка Колева*
Организатор: Петя Георгиева
КЪДЕ: СТАРА ЗАГОРА, бул. Славянски 45, ет. 2 (вход от бул. Руски)

Заповядайте на 02 ЮЛИ (неделя), 2017 г. от 18:00 до 19:30 ч. на ОШО Медитативна вечер „Творческа енергия и ceĸcyaлнocт”
В този процес ще ни подкрепят:
ღ Упражнения за себеизследване
ღ ОШО Медитация Кундалини
ОШО Медитация Кундалини е активна медитация, която се състои от различни 4 фази. Тази медитация е био-енергична практика, която: успокоява ума; енергизира тялото; освобождава блокираната енергия; стимулира спонтанността, творческата и сексуалната енергия; подкрепя ни да сме по-свързани със себе си, като "изтръскаме” натрупаното напрежение и стрес; дава ни пространство да се насладим на себеизразяването чрез спонтанен танц; подкрепя ни постепенно да навлезем дълбоко навътре в себе си, в пространството на тишина и вътрешен мир.
ღ Получаване на лично послание (на принципа на синхроничността) 
ღ Време за кратко споделяне

Местата са ограничени. Необходимо е предварително записване по телефона. Започваме в 18:00 ч., заповядайте 5-10 мин. по-рано с леко и удобно облекло. Желателно е да не сте консумирали храна поне 1-2 часа преди събитието. 

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ЗАПИСВАНЕ: 
Организатор – Петя Георгиева, 0897 493 269
ТАКСА ЗА УЧАСТИЕ (вашата инвестиция): 8 лв.

*за водещата: Динка Колева е фамилен консултант (семеен консултант) и социален педагог. От 2004 г. работи и се развива в областта на психо-социалната и психотерапевтичната работа. Завършила е четири годишна програма по фамилна психотерапия, преминала е 4 годишен период на обучение в работа с метода Семейни констелации. Притежава опит в индивидуално и семейно консултиране, семинари и тренинги за подкрепа на родители и групи за личностно развитие, тренинги за развиване на екипи, обучения на специалисти в областта на психо-социалната работа. В своята работа използва компилативен подход от различни психотерапевтични методи, съчетани с медитативни практики (водени медитации, Ошо медитативни терапии) и дихателни упражнения. Сайт за повече информация: www.familyconsultant.alle.bg

 

Спонсори на Портал 12