Търси

ОНЛАЙН ускорено изучаване на Системата на Арканите

Начало
18.10.2020 г. от: 18:29 ч.
Край
30.06.2021 г. от: 18:29 ч.
Организатор:Школа на Единното учение
Имейл:edinnouchenie@abv.bg
ОНЛАЙН ускорено изучаване на Системата на Арканите
 
През учебната 2020-2021-ва, от 18 октомври 2020 г. до 30 юни 2021 г. започва онлайн изучаване на Тайнствата на Езотеричната мъдрост.
Програмата цели ускорено изучаване на Арканите /Тайнствата/. За този период, една учебната година, се цели да се изучат Първи, Втори и Трети Аркан. Паралелно със знанието ще се усвояват и развиват духовни практики в група – медитация и енергийни упражнения.
Присъединилите се, ще бъдат ученици от Школата на Единното учение, като младши състав за проникване в окултното знание.
~ ~ ~
Единното учение е единство на съкровения смисъл на всички мистични учения, водещи човека към осъзнат и чист живот. Целта на Единното учение е възсъединение на Човечеството в Истината, братската любов и всеобщият етичен закон. Единното учение зачита като висша способност на човека способността му пълноценно да обича, да преживява пълнотата на битието и свободно, без изкривявания, да провежда и да разпространява духовната светлина.
 
Съгласно Единното учение, най-висша ценност на човешкия живот е движението по духовния път, защото само на Пътя душата пребивава в състояние на покой и щастие. Духовният път предвижда три неща: очистване на душата и физическото тяло; трансформация и осъзнаване на ръста на личността, съпровождащ се с придобиване на знания за духовните закони, управляващи живота; способността да се управляват съзидателните, градивни сили на душата и съзнанието. Тези които са на Пътя могат с пълна мяра да реализират състояние на цялостност, хармония и просветление.
~ ~ ~
Водещ на онлайн обучението:
Златка Маринова – Опериращ Адепт от Школата на Единното учение, изучаващ Езотеричната мъдрост 18 години, целител, психолог.
 
Курсът се провежда веднъж седмично в неделя, от 20:00 до 22:00 ч. по Скайп.
Месечната такса е 30 лева, като включва онлайн сесии и материали.

Контакти за записване:
Златка Маринова, 0877/994 090, имейл: stoilova_z@abv.bg
 
 
 

Спонсори на Портал 12