Търси

Не сте сами - група за взаимопомощ

Начало
04.04.2016 г. от: 20:00 ч.
Край
04.04.2016 г. от: 22:00 ч.
Организатор:Свободен център - за свободни хора
Групата за взаимопомощ е звено на Свободния център, което отваря едно пространство, чиято главната цел е да ни предразположи да си помагаме един на друг. 

Хората, които участват в тази група го правят доброволно, имат различни умения и възможности и най-вече имат желанието да помагат. Водени сме от следните принципи - равнопоставеност, милосърдие, всеотдайност, съпричастност, истинност, доброта, търпение.

Свободни сте да дойдете на тази среща и да зявите къде са вашите трудности, какъв е вашият проблем, а добротворците ще намерят начин да ви окажат необходимата подкрепа.

Както всяка дейност на Свободния център, така и тази е свободна, но ако имате желание да се отплатите на добротворците, също сте свободни да го направите. Как? Като оставите дарение в размер определен от вас или да се включите в групата за взаимопомощ, като споделите в каква сфера бихте могли да помагате. 

Всеки има какво да даде, любовта е в даването ♥

Приемното време на групата ще се обявява на страницата и ще се случва два пъти в месеца, но се чувствайте свободни да пишете и на страницата за вашите проблеми.

ЗаЕдно можем всичко!

Линк към групата: https://www.facebook.com/groups/1717466285157499/

град София, ул. Черковна 56

 

Спонсори на Портал 12