Търси

Мъжът и жената във всеки от нас

Начало
20.05.2017 г. от: 10:00 ч.
Край
21.05.2017 г. от: 13:00 ч.
Организатор:Wabi Sаbi Zen Lounge
На 20.05 и 21.05 от 10:00 часа ви каним на две практики насочени към осъзнаване на полярността между мъжа и жената във всеки един от нас или така наречените женска и мъжка крии.
Единият от дните ще бъде посветен на мъжката енергия, а другият на женската, защото всички носим в себе си тази полярност и двете практики ще ни помогнат да осъзнаем по-ясно това. 

Кундалини йога, по системата на Йоги Баджан се състои от упражнения или пози /“асани“/, съчетани със специално дишане /“пранаяма“/, позиции на ръцете и пръстите /“мудри“/, ключове на тялото /“бандхи“/, пеене /“мантри“/ и медитация. Заедно, в определена последователност тези елементи водят до точно определени специфични ефекти. Сборът от тези елементи наричаме крия, което означава действие. Крия е упражнение или група от упражнения с няколко компонента, чийто ефект е много по-силен от колкото сборът на отделните елементи. Тази наука е била практикувана в манастирите на Индия и Тибет в продължение на хиляди години и ако практикуваме по точния начин, по който е била преподадена, ще получим същия мощен ефект.

Учител: Премпал Коор, от школата Амритнам Саровар, основана и ръководена от Сат Гуру Карта Сингх. 

Цена 10 лв. за всяка практика.

Място: Wabi Sаbi Zen Lounge - ул. Христо Г. Данов 2; ет. 2, гр. Русе

 

Спонсори на Портал 12