Търси

Моята Идеална Половинка, семинарна вечер с д-р Менис Юсри

Начало
06.06.2016 г. от: 19:30 ч.
Край
06.06.2016 г. от: 21:30 ч.
Организатор:Фондация Същност и д-р Менис Юсри
Първо ги чакаме. Знаем от приказките, че идеалната половинка се чака. Понякога дълго. Накрая той или тя идват и ни спасяват. Всичко е перфектно, фантастично, точно както сме си го мечтали… До момента, в който… започваме да искаме ТЕ да се променят. 

Добре дошли в света на партньорствата! Тук винаги има две версии на една и съща история. Влизайки във връзка, сме се сдобили с огледало, което ясно показва къде са границите и дефицитите в нас. Колко често обаче ние се вторачваме в образа на другия и искаме той да се промени? 
Пропускаме ли нещо?

В училище няма час по партньорства и връзки, учим всичко в движение, с проба и грешка, надявайки се, че накрая ще стане като по филмите. Вторачвайки се в това, което липсва, ни убягва нещо друго, върху което връзката се гради.

Ценностите.

Двамата партньори идват от различни светове, с различни ценности. За живота, за връзките, за възпитанието. Те са част от усвоените семейни програми за справяне с живота. 

В тази вечер ще посветим време на това да се изправим лице в лице с очакванията си за връзките и тяхната реалност, ще опознаем повече своите собствени ценности и определящата им важност в света на партньорствата.

Заповядайте, поканете и приятели!

Кога: 6 юни, 19:00 часа
Къде: Интер Експо Център, зала Витоша
Водещ: Д-р Менис Юсри
Вход свободен!

град София, булевард Цариградско шосе 147, Inter Expo Center - Интер Експо Център
 

Спонсори на Портал 12