Търси

Монасите от Шаолин - мистичната сила на Кунг Фу

Начало
26.02.2016 г. от: 20:00 ч.
Край
26.02.2016 г. от: 22:00 ч.
Организатор:www.loudconcerts.com
Вече 20 години монасите от Шаолин демонстрират из целия свят своите изключителни физически умения. На 26 февруари в зала 1 на НДК българската публика също ще се докосне до Кунг Фу магията.

Билетите за спектакъла можете да намерите в мрежата на Еventim, магазинитe Office 1 Superstore, Техномаркет, Технополис, OMV, Picadilly.
Ценовите категории са от 30 до 80 лева, в зависимост от местоположението в залата.

Повече от 1500 години легендарните монаси от Шаолин Кунг Фу са Майстори на енергията. Ки – вътрешната енергия на човека – може да бъде блокирана или стимулирана чрез медитация и техники на дишане, така че да се изолира болка или нараняване за кратък период от време. Ки енергията може да бъде използвана и за лечение. В манастира Шаолин в близост до свещената планина Суншан Дзен будистите практикуват непрестанно физическо и духовно усъвършенстване.

Представлението се състои от спиращи дъха майсторски изпълнени физически упражнения от група от 14 монаси и майстори, водени от своя 75 годишен учител. Те ще демонстрират ненадминатото си Кунг фу и Ки Гонг майсторство, постигнато с дългогодишен труд.

В продължение на два часа публиката ще се потопи в тайните на китайската философия и митове, мъдростта на Дзен будизма и изумителни сцени, постигнати благодарение на овладяването на вътрешната Ки енергия.

Интерактивното представление гарантира на публиката един напълно нов поглед и усещане към тайния свят на китайските монаси и тяхната мистична сила!

 

Спонсори на Портал 12