Търси

Moите бивши-онлайн констелации

Начало
12.12.2020 г. от: 10:00 ч.
Край
12.12.2020 г. от: 13:00 ч.
Организатор:Татяна Георгиева
Имейл:konstelacii.varna@gmail.com
Не умеем да завършваме връзките си. Можем с години да мислим за взаимоотношенията си с бивш партньор. Да се държим за спомените, живеейки повече в миналото, отколкото в настоящето. Да поддържаме надеждата, че нещо може да се промени – той да се върне и да ни направи щастливи. Не се сещаме, че влагаме много енергия в отношения, които са приключили, и не ни остава сила за настоящето. Не даваме шанс на някой друг да се появи в живота ни. За него, всъщност, няма място. Искате ли да направите нещо? Можете ли да си го позволите?

Заповядайте на уъркшопа ‚Моите бивши‘ на 12.12.20г от 10ч онлайн в платфромата zoom. За кого е този уъркшоп? -за тези, които искат да прекратят процеса на самосъжаление, разочарование и болка, свързани с раздяла с партньор -за тези, които ценят и уважават себе си, и искат да се освободят от нездравословната привързаност към бивш партньор -за тези, които искат да започнат на чисто с нов партньор -за тези, които искат да освободят децата си да изразяват чувствата на бившия партньор спрямо тях Занятието съдържа интуитивни упражнения във Вашето лично пространство, с елементи на Вселенска терапия по Леонид Талпис, на Деконструкция на съдбата на Ирина Ищенко, медитативни практики по темата за всеки участник онлайн в zoom.

Продължителност : 3- 4 часа с кратки паузи. Цена 50 лв. След уъркшопа има възможност за онлайн констелации на лични теми, които може да са различни от партньорски отношения. Запазете си място като ми изпратите лично съобщение във Фейсбук на Констелации Георгиева или пишете на: http://www.tatianageorgieva.net/index.php...

На записалите се ще бъдaт съобщени подробности за включване в онлайн събитието и начинът на плащане. Водещ: Татяна Георгиева – сертифициран фасилитатор на семейни констелации, терапевт по метода на Л.Талпис ‚Вселенска терапия‘.Повече информация за констелациите, безплатна констелация с листи А4 ‚Как да избера?‘и констелация във въображението (водена медитация) за подобряване с отношенията с родителите, можете да намерите на:www.tatianageorgieva.net в раздела ‘За мен’.

Ако желаете да постигате целите си с лекота с помощта на системните констелации, можете да закупите и ползвате, без ограничения във времето, курса: ‚Желанието на сърцето‘. Курсът помага да стопите вътрешните си съмнения и бариери, съдейства за свързване със силата на рода и получаване на подкрепа по пътя към целта. Aко Ви вълнува темата за женствеността, можете да заявите закупуване на пакет от 4 констелации във въображението ‚Благословия за женственост‘ на сайта ми.Това е възможност самостоятелно, без специалист, да отработите някои динамики във Вашата семейна система, които не позволяват на Вашата женственост да разцъфти. За събития на други дати, можете да оставите e-mail на: http://tatianageorgieva.net/index.php... Моля да споделите събитието, ако ви е заинтересувало. Предварително благодаря!

Спонсори на Портал 12