Търси
Коментари 3
 • КаТя
  04.05.2017 г. 21:47
  Смешно и странно е някой да може да "ПИПНЕ АКАША", право и възможност само на сам БОГ.Не можеш по външен път да стигнеш до Акаша.Дори и напреднали същества нямат достъп/макар, че са духовно извисени/.Дори учените, които от дълги години искат да го докопат знаят, че става въпрос за грандиозно силово /торсионно/ поле-чакра, свързано със всичко живо и неживо.ХОРА ЗА КАКВО ВИ Е АКАША....,другите ги разбирам -искат власт над БОГ, но вие......власт над други човешки същества...ВНИМАНИЕ-внимавай какво си пожелаваш, щото може и да се изпълни!Всичко има цена-колко ще платите, а и можете ли да си го позволите!И това ваше ли е ,което ще дадете!!!!!
 • КаТя
  04.05.2017 г. 21:22
  Всеки метод, който не изисква МОРАЛ/т.е. изградено или изграждащо се ХРИСТОВО СЪЗНАНИЕ/води до СМЪРТ/във всякакъв аспект/.
 • КаТя
  04.05.2017 г. 21:17
  Всеки , дори и посредствен алхимик знае, че този метод е вид ЧЕРНА МАГИЯ.Ако не се работи в ТРИТЕ СВЯТА ПАРАЛЕЛНО ,последиците за практикуващият ще са пагубни/ лектора дори го каза -"кармата..!...другите животи....!..дали ще си човек....!.."/.ВНИМАНИЕ този метод се ползваше до сега от определени кръгове за контрол над материя и дух, но те знаят , че краят дойде и подлъгват души.Не е ли странно ,че е метод скрит за всички от евреите/т.е. затъване в най-плътната материя/.АБСОЛЮТЪТ БЪЛГАРИНО, АБСОЛЮТЪТ/т.е.БОГ/!!!!!!!!ДУХЪТ БЪЛГАРИНО, ДУХЪТ/т.е.духовния живот/!!!!!!!!!!!!!!!!И МАТЕРИЯТА ,но не на първо място ,а паралелно/защото без да си в материята как ще надграждаш съзнателно/....

Коментари:

Спонсори на Портал 12