Много малко хора днес имат право да пишат книги или да правят филми

11.02.2019 г.
22919
Добавена от: Борислав Борисов
Много малко хора днес - в новото време, имат право да пишат книги или да правят филми. Много хора днес си пишат страшна карма, самообричат се и се самоосъждат за следващо много тежко прераждане, защото въвеждат в заблуждение стотици и хиляди души. Всеки, който пише или продуцира нещо, което не приближава душите към Бога и Истината, а ги въвежда в заблуждения, мистерии, конспирации или дори в "забавления" - отклонява хората от Бога и ще заплати за това. Затова е пратено и злото в този свят - да коригира тези грешки.
Именно заради това е много важно всеки от нас да поддържа постоянна будност и молитвен дух, за да се предпази от нисшите влияния и внушения, които имат една цел - да го отдалечат от Истината и Бога. Затова е дадена и формулата: "Господи, научи ме да господствам над отрицателните мисли и внушенията".

Всяка една книга, филм, театрална постановка, музика, интернет публикация...изобщо всичко завито под опаковката на "изкуството" и "творчеството", което не вдъхновява човека към завръщането към Бога и Чистотата е опасно отклонение, особено ако създава илюзии в душите. Тук не говорим за измислена реалност, а илюзия. Не говорим за реалност. Думата реалност е нещо друго. И те понеже нямат реалността - измислят. Правят нещо като двойник. Само че, когато започнеш да живееш в двойник и в отражения... досещате се за последствията?...

Изкуството и Твореца ясно се отличават в своите проявления - там придобиваш дълбок, вътрешен устрем и жажда към сливане с Истината и Бога. При илюзията - в теб чрез гледни точки, разкази, сказки, умствено мислене...се зараждат съмнения, тези, хипотези, теории, объркване - така нисшите същества се хранят от твоята енергия, докато те умаломощят напълно. Те се хранят - ти плащаш. Така е когато липсва контрол. Затова всеки от нас трябва да управлява себе си, за да не го управлява злото. Да овладееш себе си, значи да си овладял своите скрити врагове. Затова пътят е чисти действия, а не разговори и думи. Затова чистите действия нямат съдба.
Преди дни в България се извиха дълги опашки за една бързо сглобена и написана от комерсиален редакторски екип книга, отклоняваща хората от същественото към несъщественото. Тези опашки пред книжарниците бяха предимно от деца, повлияни от интернет мода и всеобща манипулация, която рискува да отклони от истинните и съществени неща много души, особено души сред децата, които все още не са напълно опетнени в настоящия си живот. Много е опасно да пишеш за нещо, което не разбираш, демонстрирайки липса на отговорност. Това е един показателн пример за създаване на тежка карма. Паралелно с това, се увеличават така наречените "събития", "практики", "прожекции на филми", "театрални постановки", "уоркшопове". "трейнинги" и т.н, където желанието за "професионална изява" и подхранване на егото - доминира напълно над идеята за чисто послание, истинност и вдъхновение. Още повече - тези публични и групови събития създават един емоционален егрегор, който изкривява съзнанието и запушва течението на чистата енергия.

Затова призоваваме за будност. Будност и Чистота. Чисти мисли, действия и постъпки. Чисти намерения и реализацията им в Истинно добро.
  1. Чистият никога не пада в нисши влияния, защото той работи със силата на Духа
  2. От Словото зависи в каква мисловна атмосфера ще живееш
  3. Божият дух не може да влезе в нечистото слово. Нечистото слово отговаря на нечист ум и нечисто сърце.
  4. Прекъснете връзките си с отрицателните мисли и внушения и злото ще умре
  5. При всяка лоша мисъл ти усилваш тъмнината в себе си
И 5 огнени формули за защита от манипулации:
  1. Господи, научи ме да различавам същественото от несъщественото
  2. Господи, освободи ме от всичко излишно в живота
  3. Господи, научи ме да бъда буден във всеки миг
  4. Господи, пази ме от всяко лошо внушение и заблуждение
  5. Господи, научи ме да влагам силите и средствата си само в разумни неща

Бди страшно над всяка дума
Винаги бъди съкровенодействащ
Животът ни е даден, за да осъзнаем Бога

 
Текст: Борислав Борисов + споделено Слово и формули от Елеазар Хараш
******************
Борислав Борисов Борислав Борисов
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. Работи в сферата на медиите от 2004-а година. Създател на едни от първите големи онлайн платформи в България. Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на з...
Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай