Търси

Млади доброволци и кариерно развитие: Среща с TimeHeroes

Начало
24.02.2016 г. от: 17:00 ч.
Край
24.02.2016 г. от: 18:15 ч.
Местоположение
Варна, бул. Цар Освободител 27
Организатор:TimeHeroes
Имейл:mikc.varna@gmail.com
Млади доброволци и кариерно развитие: Среща с TimeHeroes във Варна

Как ти помага доброволчеството да влезеш в мечтания университет и да намериш първата си работа?

Разбери на 24.02 в 17 ч. в Младежки дом и чуй как можеш да се включиш в създаването на доброволчески клуб в твоя университет или училище.

Клубовете подкрепят конкретни доброволчески инициативи в своите общности и реализират свои собствени мисии. TimeHeroes подкрепя създаването на клубовете, провежда обучения и им предлага менторство, включително всякаква помощ при включването в или организирането на доброволчески инициативи. Активните доброволци получават сертификат.

Защо да станеш доброволец?

Освен че ще направиш възможни безброй каузи, ти помагаш и на самия себе си. Доброволчеството развива умения, които ще типомогнат при кандидатстването за работа и университет. Такива са например уменията за общуване, организиране, управление на времето, работа в екип, както и знанията в специфични области. 

Освен всичко това, доброволчеството е прекрасен, а често и забавен начин да прекараш свободното си време. Участвай или създай мисии според интересите ти – доброволци винаги са добре дошли в инициативи, свързани с природа, животни, спорт, културни събития и фестивали, здраве, образование, социално слаби хора, деца в институции и много други. 

Събитието се организира в партньорство с МИКЦ Варна.

--

Събитието е по проект "Млади доброволци: Насърчаване на доброволчеството в българските училища и университети", финансиран в рамките на Програмата за подкрепа на НПО в България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2009-2014. http://ngogrants.bg/

гр. Варна, бул. Цар Освободител 27

 

Спонсори на Портал 12