Търси

Младежка кръгла маса

Начало
30.03.2016 г. от: 17:00 ч.
Край
30.03.2016 г. от: 19:00 ч.
Организатор:Спортът за устойчивото развитие на Казанлък
Проектът "Спортът за устойчиво развитие на Казанлък" финансиран по програма за подкрепа на НПО в България по финансовия механизъм на ЕИП 2009-2014 г. (www.ngogrants.bg) е към своя край.

Шест месеца изпълнени с ентусиазъм, усмивки, нови знания и умения, учениците от НГПИД "Акад. Дечко Узунов" и Професионална гимназия по лека промишленост и туризъм - град Казанлък, заедно с техните преподаватели Стефка Дамянова и Райна Дечкова работиха по създаването на интерактивна електронна карта на община Казанлък с места за практикуване на спорт на открито и активен отдих. Неотлъчна част от екипа, която зареждаше участниците с усмивки и интерес бе Теодора Флорова. 
Благодарим на всички приятели, които проявиха интерес и запалиха децата с нови приключенски спортове, а именно:
Ники Стоянов - Парапланерист
Тодор Ангелов - Колоездач
Мариана Сарачева - Катерач, алпинист
Кемал Рамадан - Спелеолог
Васил Флоров - Каякар.

На събитието участниците по проекта ще презентират готовата карта с подходящите места за алтернативен туризъм и активен отдих в района на община Казанлък.

Електронната карта ще бъде достъпна за всички заинтересовани страни - общинска администрация, хотели, туристически ангенции, които могат да я размножат и да я раздават безплатно на своите гости и посетители.

Участниците в проекта ще получат сертификати за професионални знания и компетенции в сферата на активния отдих и спорт, практикуване на активни дейности и придобита култура за природосъобразен начин на живот.

Очакваме Ви :)

гр.казанлък, ул.Капрони 1 И, Младежки Дом

 

Спонсори на Портал 12