Търси

Мисия Скрибина - тайните ритуали на траките

Начало
22.04.2016 г. от: 07:00 ч.
Край
24.04.2016 г. от: 18:00 ч.
Организатор:Семинари За Духовно Развитие
Здравейте приятели! Обещах да Ви покажа тайнства свързани с ритуали, които са използвали траките! Това е едно от специалните места на които ще отидем, оставено ни в наследство от Духовният свят! Да се мине от там е благословия за душата и тялото! Светилищата там имат изцерителна стойност! Ще Ви покажа същностите, които живеят там и пазят мястото. Ще влезем в един друг и различен свят, който ще ни потопи в силата, любовта, вярата и чистотата си! Ще преживеем заедно чудесата, които ще изпитаме пред очите си! Ще минем през една от живите скали, за която състоянието ѝ е видно! Ритуала се нарича 'провиране' и в нашият престой там ще завършим цялостният процес, за да видите и усетите разликата! 

ВАЖНО !!! за ритуала е да си вземете една дреха, която да оставите там! Да измерите височината си с червен конец, който е хубаво да преспите една нощ с него под възглавницата. В една торбичка да сложите 3 лъжици царевично брашно (ако нямате каквото имате) и една лъжица сол и също да преспите с нея 1 нощ! Другото важно нещо, което можете да направите за Ваши близки и приятели, които имат някакъв здравословен или друг проблем е да вземете две техни блузи, една за да оставите, а другата за да проврете заедно със себе си и втората дреха да върнете на човека! За тях също се отнася червеният конец и триците/брашното! Щом можем да помогнем нека винаги, когато е по желание и по силите ни да го правим ❤ ! Това място и този ритуал ще Ви даде благословията от която всеки се нуждае! Нещата са много по-силни от колкото Ви разказвам в момента, но бъдете готови за неочаквани неща ;) ! Много е ВАЖНО !!! най-късно в 8ч. сутринта (в Петък 22 април) да сте в комплекса !!! Вземете си удобни обувки/маратонки и бъдете готови да откриете красотите и тайните на Родопите по един различен начин! Можете да си вземете и празни бутилки, защото ще Ви покажа една специална вода за която ще имаме принос да направим чешма :) 

Ще гостуваме в къщи за гости "Прав камен". Намира се на 400 м. от Ландшафтно - исторически парк "Градище": https://goo.gl/maps/EoFZgepsfVt
ВАЖНО!!! Местата в комплекса са ограничени, затова моля да запазите своето място, ако желаете да сте с нас! 

Цената е 165 лв. на човек. В нея се включват 2 нощувки, всички закуски, обяди и вечери, както и семинарите. За деца до 7 години спането е безплатно. За всички останали деца до 16 г. цената е 45лв. (храна+спане). Менюто ще бъде вегетарианско.

За да гарантирате вашето участие е нужно да внесете капаро от 80лв. (за човек) на сметка: BG90UBBS80021099632930 BIC(SWIFT): UBBSBGSF - получател Владимира Венелинова Лунгарова-Борисова. Останалата сума се доплаща намясто в деня на пристигането. След като платите трябва да изпратите имейл на адрес: d.seminari@abv.bg с информация за: двете имена, телефон за връзка и снимка на платежното. Важно е да напишете имената и на тези, за които ще платите, ако ще идвате с други хора.


За въпроси относно събитието - Никифор 0882619419

 

Спонсори на Портал 12